search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Οι γελοιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

17.07.2023 10:10
siriza_epitropi

1. Στον ΣΥΡΙΖΑ τους πήρε 20 μέρες για να αποφασίσουν να κάνουν ψηφοφορία για πρόεδρο, τη μέρα που η νέα ηγεσία θα έπρεπε να είναι στην ΔΕΘ!
2. Η υποψήφια Έφη Αχτσιόγλου- «με τους πολλούς»- αλλά με λόγο που με το ζόρι κρύβει το «πιο αριστερά και πιο χαμηλά ποσοστά».
3. Υποψήφιος ο Τσακαλώτος που μετά την ταλαιπωρία της μεσαίας τάξης με τους φόρους του, ταλαιπωρεί και τους εκλέκτορες του ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιριάτικα.
4. Υποψήφιος και ο Νίκος Παππάς. Γιατί βρε Νίκο, μόνο για την ηγετική επετηρίδα; Ξέρεις τόσα πολλά και για πολλούς, που δεν χρειάζονταν αυτή η δοκιμασία.
5. «Πασόκια, βρωμοπασόκια τι μας κάνατε». Αυτό μάλιστα, είναι …κριτήριο για να ξεκινήσει ο διάλογος για συνεργασία στις αυτοδιοικητικές, με επικεφαλής, τον εμπνευστή της ατάκας.
6. Υποψήφιος και ο Στέφανος Τζουμάκας. Εδώ τερματίζει το πράγμα. Δικαίωμα ναι, αλλά από τις περγαμηνές στη λοιδορία, ένα τσιγάρο δρόμος. Και ούτε καν.
7. Πότε θα γυρίσει ο Τσίπρας; Εδώ λέγονται και γράφονται καλοκαιρινοί «δράκοι». Η επιστροφή (αν) περνάει από την βάσανο της πολιτικής ερήμου, που ούτε εύκολη είναι, ούτε εύκολα διακρίνεις το τέλος της διαδρομής της.
8. Υ/Γ: Αφού όλα δείχνουν Έφη Αχτσιόγλου – και σωστά σε αυτή τη φάση- γιατί όλη αυτή ακατάσχετη φλυαρία, όταν μάλιστα έχουν σφίξει οι ζέστες;

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: «Έκανα το καθήκον μου αλλά δυστυχώς μειοψήφησε η πρότασή μας»

Κωνσταντοπούλου: «Δεν ξεχνώ το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο» (Video)

Στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:36