ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:20
MENU CLOSE

Οι γελοιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

17.07.2023 10:10

1. Στον ΣΥΡΙΖΑ τους πήρε 20 μέρες για να αποφασίσουν να κάνουν ψηφοφορία για πρόεδρο, τη μέρα που η νέα ηγεσία θα έπρεπε να είναι στην ΔΕΘ!
2. Η υποψήφια Έφη Αχτσιόγλου- «με τους πολλούς»- αλλά με λόγο που με το ζόρι κρύβει το «πιο αριστερά και πιο χαμηλά ποσοστά».
3. Υποψήφιος ο Τσακαλώτος που μετά την ταλαιπωρία της μεσαίας τάξης με τους φόρους του, ταλαιπωρεί και τους εκλέκτορες του ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιριάτικα.
4. Υποψήφιος και ο Νίκος Παππάς. Γιατί βρε Νίκο, μόνο για την ηγετική επετηρίδα; Ξέρεις τόσα πολλά και για πολλούς, που δεν χρειάζονταν αυτή η δοκιμασία.
5. «Πασόκια, βρωμοπασόκια τι μας κάνατε». Αυτό μάλιστα, είναι …κριτήριο για να ξεκινήσει ο διάλογος για συνεργασία στις αυτοδιοικητικές, με επικεφαλής, τον εμπνευστή της ατάκας.
6. Υποψήφιος και ο Στέφανος Τζουμάκας. Εδώ τερματίζει το πράγμα. Δικαίωμα ναι, αλλά από τις περγαμηνές στη λοιδορία, ένα τσιγάρο δρόμος. Και ούτε καν.
7. Πότε θα γυρίσει ο Τσίπρας; Εδώ λέγονται και γράφονται καλοκαιρινοί «δράκοι». Η επιστροφή (αν) περνάει από την βάσανο της πολιτικής ερήμου, που ούτε εύκολη είναι, ούτε εύκολα διακρίνεις το τέλος της διαδρομής της.
8. Υ/Γ: Αφού όλα δείχνουν Έφη Αχτσιόγλου – και σωστά σε αυτή τη φάση- γιατί όλη αυτή ακατάσχετη φλυαρία, όταν μάλιστα έχουν σφίξει οι ζέστες;

Πολάκης: «Έκανα το καθήκον μου αλλά δυστυχώς μειοψήφησε η πρότασή μας»

Κωνσταντοπούλου: «Δεν ξεχνώ το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο» (Video)

Στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:20
Exit mobile version