search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:11
MENU CLOSE

Οι σειρές στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Mega καταλύτης για την πρωτιά

19.07.2023 17:44
tileorasi

Η ενημέρωση των καναλιών, από τα μέτωπα των πυρκαγιών, κράτησε τηλεθεατές στις τηλεοράσεις στη διάρκεια και της χθεσινής ημέρας, στη μάχη για το μεγαλύτερο κομμάτι τηλεθέασης εν τέλει επικράτησε το Mega με «αντεπίθεση» χάρη και στη συμπαγές μέτωπο με κωμικές σειρές που έχει αναπτύξει στη βραδινή ζώνη προγράμματος του.

Ο Σκάι διατήρησε σχεδόν ίδιες με την Δευτέρα τις δυνάμεις του, η ελαφρά υποχώρηση (0,3%) στο μερίδιο του σε συνδυασμό με την αισθητή μεταβολή στο μέγεθος του κομματιού του Mega, πέρασε στη δεύτερη θέση προτιμήσεων, με οριακή όμως διαφορά.

Έπειτα από τον σχεδόν διπλασιασμό των μεριδίων των ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 τη Δευτέρα, λόγω απευθείας μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων, την Τρίτη οι τηλεθεατές εκείνοι φαίνεται να μετακινήθηκαν από τα δύο κρατικά σε ιδιωτικά. Πιο εντυπωσιακή ήταν αύξηση του μεριδίου του Open (κατά σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες) χάρη στο ενημερωτικό προφίλ που έχει διαμορφώσει σε χρονικές στιγμές με έκτακτες καταστάσεις κάτι που, από ό,τι φαίνεται, το αναγνωρίζει μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόβαλης

ΑΝΤ1: Ολιστική πρόταση προγράμματος, με επένδυση 25 εκατ. ευρώ μόνον στην μυθοπλασία

ΕΡΤ: Μελετάται έναρξη σεζόν από τον Αύγουστο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58