search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:47
MENU CLOSE

Πρωτιά τηλεθέασης για τον Σκάι χάρη στα δελτία ειδήσεων

25.07.2023 14:55
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Το μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης απέσπασε (και τη Δευτέρα) ο Σκάι, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες προτιμήσεις των τηλεθεατών και ταυτόχρονα βελτίωσε το «αποτύπωμα».

Την επιπλέον ώθηση ο σταθμός την οφείλει στα δύο δελτία ειδήσεων του- μεσημεριανό και βραδινό- ωστόσο ο δείκτης της Nielsen κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα και στην πρωινομεσημεριανή- ενημερωτική- ζώνη του σταθμού.

Καλή υποδοχή εξάλλου είχε και η βραδινή ταινία «Τελευταίο τρένο για Γιούμα» την οποία επέλεξε να προβάλει το κανάλι του Φαλήρου.

Δεύτερη επιλογή της ημέρας, αναδείχθηκε από τους τηλεθεατές, το Mega. Λίγο έλειψε να «πιάσει» μερίδιο 11% και η απόδοση του πιστώνεται κυρίως στη βραδινή ζώνη ψυχαγωγίας με ένα «μπλοκ» κωμικών σειρών σε καθημερινή βάση.

Ανεβασμένος παρουσιάστηκε χθες ο ΑΝΤ1, ο οποίος ενίσχυσε τη δυναμική του κυρίως χάρη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με διάρκεια αλα «Μπεν Χουρ», το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τη βραδινή ελληνική ταινία.

Τέταρτο στη σειρά επιλογής το Open με μερίδιο 9,1% στο prime time του οποίου μαγνήτισε βλέμματα το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» στη δεύτερη προβολή της.

Σκληρή κόντρα έγινε ανάμεσα σε Star και Alpha οι οποιοι είχαν σχεδόν ισοδύναμα μερίδια, με το Star να τερματίζει τελικά πέμπτο σε προτιμήσεις.

Πάνω από 6% το μερίδιο της ΕΡΤ1, αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την προπερασμένη Δευτέρα, αλλά κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μειωμένο συγκριτικά με εκείνο που είχε αποσπάσει την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης:

Στα σκαριά «deal» της Warner Bros Discovery με το Netflix για την παραχώρηση τίτλων του HBO

Ρόδος: Η στιγμή που η φωτιά απειλεί το συνεργείο της ΕΡΤ – Συγκλονιστικό βίντεο

ΕΡΤ1: Τα  γυρίσματα στα «Σύρματα» και το πρώτο τρέιλερ της κωμικής σειράς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46