search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:15
MENU CLOSE

Τομ Μπρέιντι – Ιρίνα Σάικ: Πώς αντέδρασαν οι πρώην τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ζιζέλ για το ειδύλλιό τους

26.07.2023 09:12
SHAYK-GISELE

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει το νέο ειδύλλιο του supermodel Ιρίνα Σάικ και του πρώην αθλητή Τομ Μπρέιντι.

Μετά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση όπου τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά, όλη η προσοχή στράφηκε πάνω στους πρώην τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ζιζέλ Μπούντχεν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κούπερ δεν έχει δεχθεί και τόσο καλά τη σχέση αυτή, καθώς φοβάται πως η Σάικ θα τον «διαγράψει» οριστικά από το μυαλό της.

Οι δυο τους, πέρα από το παιδί που απέκτησαν το 2017, ήταν ζευγάρι από το 2015 και, παρά τον χωρισμό τους στο παρελθόν, έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Και πάλι όμως χώρισαν, με την Ιρίνα Σάικ να προχωρά στη ζωή της.

Ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να έχει πικραθεί από την απόφαση της Σάικ. «Το να πούμε ότι δεν τον ενόχλησε, θα ήταν ψέμα. Η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά την αγαπά παντοτινά. Είναι η μητέρα του παιδιού του και μαζί αποτελούν τις δύο αγαπημένες του γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Νιώθει ότι πρώτη φορά βρήκε στον Τομ κάποιον που θα την πάρει μακριά του για πάντα», ανέφερε πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Η ίδια πηγή είπε πως αρχικά ο Κούπερ είχε μπερδεμένα συναισθήματα, καθώς κι αυτός έβγαινε σε ραντεβού, αλλά πάντα η καρδιά του ανήκε στην Ιρίνα.

Και η Ζιζέλ ήταν προβληματισμένη με τη νέα σχέση του πρώην άντρα της και πατέρα των παιδιών της με ένα άλλο μοντέλο όμως το αποδέχτηκε αφού και η ίδια φαίνεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της.

Η Ζιζέλ φέρεται να έχει συνάψει σχέση με δάσκαλο του ζίου ζίτσου, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Οσο ο Τομ και η σύντροφός του φέρονται με αγάπη στα παιδιά της, δεν την ενοχλεί με ποια βγαίνει», αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος που είναι κοντά της.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: Δεν είμαι θεούσα αλλά στις δύσκολες στιγμές προσεύχομαι

Κρίστοφερ Νόλαν: Η εξήγηση που έδωσε για το «παράξενο» τέλος του «Inception»

Harry Styles για “Love on Tour”: Ηταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:15