search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:43
MENU CLOSE

Πηγή Δεβετζή: «Μετά τον πρωταθλητισμό, δεν μπορώ να είμαι μέτρια» (Video)

27.07.2023 14:27
pigi-devetzi-new (2)

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Πηγή Δεβετζή, αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχθεί προτάσεις, οπότε και ευελπιστεί ότι θα προκύψει κάποια καλή συνεργασία από τον Σεπτέμβριο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes», η Ολυμπιονίκης επισήμανε ότι αν και ο πρωταθλητισμός για την ίδια είναι ένα κεφάλαιο που έχει, πια, κλείσει, ωστόσο, πάντα θα επιχειρεί να επιτύχει το τέλειο, καθώς το μέτριο δεν της αρκεί.

«Ο πρωταθλητισμός για εμένα τελείωσε, ο αθλητισμός δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί ακόμα προπονούμαι όσο μπορώ και όσο έχω ελεύθερο χρόνο, αλλά μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, τις συζητάω με πολύ καλούς μου φίλους, που είναι σχετικοί και νομίζω ότι κάτι καλό θα συμβεί, από Σεπτέμβρη» είπε και πρόσθεσε:

«Αναμένω κι εγώ κι εσείς, γιατί νομίζω ότι όταν κλείνει ένα κεφάλαιο, όπως αυτό του πρωταθλητισμού, μπορείς να ξεκινήσεις κάτι άλλο με επιτυχία. Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσω.

Μετά τον πρωταθλητισμό, ό,τι και να κάνω είναι πρωταθλητισμός για εμένα, δεν μπορώ να είμαι μέτρια. Έχω στερηθεί πάρα πολλά πράγματα από 4 χρονών που ξεκίνησα τον αθλητισμό και μετά κατάλαβα με τη δουλειά, την υπομονή και τους κόπους ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά».

Διαβάστε επίσης:

Κέβιν Σπέισι: Αθωώθηκε και βγήκε να το γιορτάσει (Photo)

Λαζόπουλος: Ξέσπασε για τις ξαπλώστρες στην Πάρο – «Πάνε να τη Μυκονιάσουν»

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και δεν σταματάει να γιορτάζει τα γενέθλιά της (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:41