search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:44
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Αθωώθηκε και βγήκε να το γιορτάσει (Photo)

27.07.2023 10:50
kevin-spacey-new

Την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις που αντιμετώπιζε γιόρτασε ο Κέβιν Σπέισι, έπειτα από την πολύκροτη δίκη στο δικαστήριο του Southwark στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός διασκέδασε με φίλους του σε κορυφαίο κλαμπ της πόλης γιορτάζοντας, παράλληλα, τα 64α γενέθλιά του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Κέβιν Σπέισι είχε ξεσπάσει σε δάκρυα ακούγοντας την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλική επίθεση, άσεμνη παρενόχληση αλλά και εξαναγκασμό ατόμου να προβεί σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα.

Μετά το τέλος της δίκης, ο ηθοποιός ευχαρίστησε, έξω από το δικαστήριο, τους φίλους που τού συμπαραστάθηκαν, ιδίως τον επί χρόνια φίλο και μάνατζέρ του ΄’Έβαν Λόουενσταϊν, ο οποίος τον συνόδευσε και στο μαγαζί.

«Έδειχνε πολύ περήφανος, καθόταν δίπλα στην είσοδο για να τον βλέπουν όλοι» ανέφερε ένας παρεβρισκόμενος στο κλαμπ, με έναν άλλον να προσθέτει ότι ο ηθοποιός διασκέδαζε μαζί με επτά φίλους του, πίνοντας ουίσκι.

«Πέρασε το βράδυ πίνοντας ένα ουίσκι. Δεν τραγούδησαν το “Χρόνια Πολλά”, αλλά όλοι έδειχναν να έχουν καλή διάθεση» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος: Ξέσπασε για τις ξαπλώστρες στην Πάρο – «Πάνε να τη Μυκονιάσουν»

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και δεν σταματάει να γιορτάζει τα γενέθλιά της (photos)

Μάτζικ Τζόνσον: Για ένα ακόμη καλοκαίρι επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:39