search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:15
MENU CLOSE

Λαζόπουλος: Ξέσπασε για τις ξαπλώστρες στην Πάρο – «Πάνε να τη Μυκονιάσουν»

27.07.2023 10:19
lazopoylos-new

Τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες της Πάρου τον τελευταίο καιρό θέλησε να εκφράσει δημοσίως ο Λάκης Λαζόπουλος.

Με μία ανάρτησή του στα social media, ο ηθοποιός επισήμανε ότι στέκεται στο πλευρό όλων εκείνων που διαμαρτύρονται για την έλειψη ελεύθερης πρόσβασης για μπάνιο στις παραλίες, καθώς εκείνες έχουν γεμίσει με ξαπλώστρες.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος συνέκρινε την κατάσταση αυτή με εκείνη της Μυκόνου, ενώ αναρωτήθηκε αν ο δήμαρχος της Πάρου έχει δώσει τη σχετική άδεια για τη νέα αυτή πολιτική που επικρατεί στο νησί.

«Αυτή η κατάσταση που πάει να “καθιερωθεί” και στην Πάρο… πάνε να την Μυκονιάσουν. Ξαπλώστρες, κρεββάτια, ντιβάνια και ούτε σπιθαμή για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Δεν γνωρίζω αν έχει δώσει άδεια ο Δήμος Πάρου. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει “πάμε στην Πάρο, όχι στην Πάρω”. Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους. Περιμένουμε άμεση απελευθέρωση των παραλιών και για τους μη ξαπλώνοντες» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και δεν σταματάει να γιορτάζει τα γενέθλιά της (photos)

Μάτζικ Τζόνσον: Για ένα ακόμη καλοκαίρι επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του

Αναστασοπούλου για συμμετοχή τρανς ηθοποιού στην Επίδαυρο: «Tο βρίσκω υπέροχο!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:15