search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Αναστασοπούλου για συμμετοχή τρανς ηθοποιού στην Επίδαυρο: «Tο βρίσκω υπέροχο!»

26.07.2023 19:46
trans
AEFESTIVAL.GR

«Tο βρίσκω υπέροχο! Καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο και γίνεται ένα βήμα μπροστά» δήλωσε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά από ερώτηση σχετικά με τη συμμετοχή της τρανς ηθοποιού Φένιας Αποστόλου σε παράσταση που θα παρουσιαστεί την Επίδαυρο.

Η χορογράφος και ηθοποιός θα εμφανιστεί στην παράσταση «Φιλοκτήτης» που θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου. Ειδικότερα, όσον αφορά την συμμετοχή μιας τρανς γυναίκας για πρώτη φορά σε παράσταση αρχαίας τραγωδίας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Tο βρίσκω υπέροχο! Καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο και γίνεται ένα βήμα μπροστά. Είμαστε σε μια φάση σαν κοινωνία που πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους και να τους αφήνουμε να είναι ελεύθεροι, να δείχνουν τα ταλέντα τους και να είναι χαρούμενοι».

Για το περιστατικό με τους παπαράτσι

Η ηθοποιός σχολίασε και το περιστατικό με τους παπαράτσι στη Μύκονο. Όταν βρέθηκε στο νησί φάνηκε να προσπαθεί να αποφύγει τις κάμερές τους μετά από λίγη ώρα «κυνηγητού». «Το περιστατικό με τους παπαράτσι στη Μύκονο είναι πολύ παρεξηγημένο! Είπα ότι ήθελαν οι άνθρωποι. Αυτό που έγινε στην ουσία ήταν ότι αντιληφθήκαμε πως υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι κινηματογραφούν και είναι εντάξει αυτό. Ήμασταν κάποιες γυναίκες μόνες μας εκείνη την στιγμή εκεί και μπήκαμε μέσα σε ένα στενό για να φύγουμε και τους βρήκαμε πάλι μπροστά μας».

«Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό. Γενικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει μία συνεννόηση, να χαιρετιόμαστε, να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον. Το να κυνηγάει κάποιος έναν άλλον, όταν τον βλέπει ότι… αρκετά, πρέπει νομίζω να σταματάει» κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το «κυνηγητό» με τους παπαράτσι στην κάμερα της εκπομπής του OPEN. «Δεν είναι σωστό να λένε πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακριβώς όπως έχουν συμβεί».

Διαβάστε επίσης:

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Μετά τη Μύκονο επισκέφθηκε και την Αντίπαρο (Photos)

Σακίρα: Πετάχτηκε πάνω της αρουραίος και δεν μπορούσε να φύγει γιατί φορούσε… ουρά γοργόνας! (Video)

Γιάννης Βούρος: Θύμα κλοπής ο γιος του ηθοποιού – Άγνωστοι εξαφάνισαν το αυτοκίνητό του (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09