search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:52
MENU CLOSE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απάντησή της μετά την είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της (Video)

13.02.2023 12:27
filippidis-anastasopoyloy-new

Αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου πρόκειται να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού, ενώ αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού.

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε» ανέφερε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μια φράση που πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η δικαιοσύνη έχει, πλέον, αποφανθεί για την κατηγορία του βιασμού.

Μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει στο ραδιόφωνο, η ηθοποιός τοποθετήθηκε εκ νέου, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι αν και στηρίζει την καταγγέλλουσα, σέβεται απόλυτα την απόφαση της δικαιοσύνης.

«Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο.

Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου. Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ένταση στον στίβο μάχης – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (Video)

Γιάννης Αϊβάζης: «Πέρασα καρκίνο όταν ήμουν 6 ετών – Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε» (Video)

Έγκυος η Ριάνα – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Super Bowl με φουσκωμένη κοιλιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36