search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Έγκυος η Ριάνα – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Super Bowl με φουσκωμένη κοιλιά (Video)

13.02.2023 10:52
riana-egkyos-new

Ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl LVII έδωσε η Ριάνα, επιστρέφοντας στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια με τον εκπρόσωπό της να επιβεβαιώνει, μάλιστα, τις φήμες εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, μετά το τέλος του 2ου δεκαλέπτου του τελικού των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς, παρουσιάζοντας για 13 λεπτά μια σειρά μεγάλων επιτυχιών, από το “Work” και το “Bitch Better Have My Money” μέχρι το “Rude Boy” και το “Diamonds”.

Η ολόσωμη κόκκινη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, πυροδότησε τις φήμες ότι περιμένει δεύτερο μωρό, με την τραγουδίστρια να περιορίζει στο ελάχιστο τις χορευτικές της κινήσεις.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Twitter πήραν… φωτιά με τους χρήστες του διαδικτύου να επισημαίνουν ότι η εγκυμοσύνη είναι εμφανής.

Η Ριάνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Μάιο του 2022, ενώ αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση από το 2018. Μάλιστα, δεν έχει κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ εδώ και 7 χρόνια, παρά μόνο ένα κομμάτι το “Lift Me Up” για τη νέα ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η… ερωτική εξομολόγηση στον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω από τη σκηνή (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά – Έγκυος η κόρη της

Γιάννης Κατινάκης: «Το μίσος ήταν αφόρητο – Μου είπε η διευθύντρια να μην είμαι τόσο κουνιστός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:13