search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: Η… ερωτική εξομολόγηση στον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω από τη σκηνή (Video)

13.02.2023 10:11
vandi-mpismpikis-new (2)

Οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή συνεχίζονται με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, να μη λείπει σχεδόν ποτέ από το πλευρό της.

Ο ηθοποιός διασκεδάζει συχνά στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ενώ η τραγουδίστρια δεν παραλείπει να του κάνει αφιερώσεις πάνω από τη σκηνή.

Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ της Κυριακής, όταν η Δέσποινα Βανδή κοιτώντας τον στα μάτια ανάμεσα στους θαμώνες, σταμάτησε να τραγουδά, για να του εκδηλώσει τον έρωτά της!

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια με τον ηθοποιό να χαμογελά και το κοινό να χειροκροτά…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Down Town, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στη σχέση της με τον ηθοποιό, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που συνειδητοποιείς ότι στη ζωή οφείλουμε να είμαστε οι πρωταγωνιστές και να κάνουμε ευτυχισμένους τους εαυτούς μας πάνω απ’ όλα.

«Όταν αποφασίζεις να πρωταγωνιστήσεις σε αυτήν. Τώρα μπορεί να σου γεννιέται η εύλογη ερώτηση: “Μα δεν πρωταγωνιστούσες στη ζωή σου όλα αυτά χρόνια;” Όταν κάνεις παιδιά όλα αλλάζουν. Αφήνεις τον εαυτό σου πιο πίσω, μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σε ευχαριστούν απόλυτα αλλά ευχαριστούν τον υπόλοιπο κόσμο και από εκεί που ζούσες εκατό τοις εκατό για τον εαυτό σου καταλήγεις να ζεις πενήντα τοις εκατό, μετά τριάντα, δέκα… και μια μέρα χάνεσαι, χωρίς να το καταλάβεις. Άλλαξα, ρε παιδί μου, όχι μια μέρα ξαφνικά, αλλά αποφάσισα να κάνω ευτυχισμένο τον εαυτό μου, να δώσω σημασία σε μένα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά – Έγκυος η κόρη της

Γιάννης Κατινάκης: «Το μίσος ήταν αφόρητο – Μου είπε η διευθύντρια να μην είμαι τόσο κουνιστός» (Video)

Ίντρις Έλμπα: «Ο ρατσισμός είναι τόσο ισχυρός όσο του επιτρέπεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51