search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:48
MENU CLOSE

Rihanna: Η μεγάλη επιστροφή – Νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια (Video)

27.10.2022 17:05
riana988- new

Επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Rihanna, ταράζοντας τα νερά της μουσικής βιομηχανίας.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια ανεβάζοντας στο Twitter ένα απόσπασμα του νέου της τραγουδιού, διάρκειας 14 δευτερολέπτων, τον τίτλο του – «Lift Me Up» – και την ημερομηνία 28.10.22, δηλαδή την μέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού.

Το νέο τραγούδι είναι το εισαγωγικό στην ταινία της Marvel «Black Panther: Wakanda Forever». Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Ryan Coogler , η  Rihanna ζήτησε η ίδια να ερμηνεύσει το νέο τραγούδι με το οποίο αρχίζει η ταινία για να τιμήσει τη μνήμη του Chadwick Boseman, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του βασιλιά Τ΄τσάλα, στο πρώτο φιλμ της σειράς Black Panther.

Αφού ανακοίνωσε την επιστροφή της στη μουσική σκηνή με ένα νέο τραγούδι η μεγάλη σταρ εμφανίστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας μαζί με τον σύντροφό της, τον ράπερ ASAP Rocky,με τον οποίο υποδέχτηκαν πριν από λίγο καιρό το πρώτο της παιδί.

Στο κλιπ του τραγουδιού ο τίτλος είναι γραμμένος στη γλώσσα Wakandan, δηλαδή στην επινοημένη γλώσσα των ηρώων του κόμικ, πάνω στο οποίο στηρίζεται το σενάριο της ταινίας. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, δύο εβδομάδες πριν βγει στους κινηματογράφους η νέα ταινία.

Το τραγούδι Lift Me Up σηματοδοτεί την μεγάλη επιστροφή της Rihanna στην κεντρική μουσική σκηνή πριν από την εμφάνισή της στο σόου του Superbowl LVII, τον Φεβρουάριο.

Ο Νιγηριανός στιχουργός Tems, που συνυπογράφει με την Rihanna τους στίχους του τραγουδιού, ο Σουηδός συνθέτης Ludwig Goransson και ο σκηνοθέτης Ryan Coogler δήλωσαν ότι «ήταν μεγάλη τιμή» που άκουσαν πρώτοι την Rihanna να ερμηνεύει το νέο τραγούδι.

«Αφού μίλησα με τον (σκηνοθέτη) Ryan και άκουσα τις κατευθύνσεις του για την ταινία και για το τραγούδι, ήθελα να γράψω κάτι που να είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους που έχω χάσει στη ζωή μου», δήλωσε ο στιχουργός Tems. «Προσπάθησα να φανταστώ πως θα αισθανόμουν αν μπορούσα να τους τραγουδήσω και να εκφράσω πόσο μου λείπουν», πρόσθεσε ο στιχουργός.

Ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, Chadwick Boseman πέθανε το 2020, από καρκίνο του παχέος εντέρου, σε ηλικία 43 χρόνων.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Ματαράγκας για Χρήστο Πολίτη: «Από όλα αυτά που λέει, δεν υπήρχε τίποτα» (Video)

Floor Jansen: Διαγνώστηκε με καρκίνο η τραγουδίστρια των Nightwish – Η ανάρτησή της στα social

Ελένη Βαΐτσου: Δεν πιστεύω στα «καμπανάκια» και τα «πρέπει» των άλλων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:46