search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:58
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Η Ριάνα του πήρε τη θέση στο «κλαμπ των δισεκατομμυριούχων»

26.10.2022 20:07
kanye_new

Φαίνεται πως η διακοπή της συνεργασίας του Κάνιε Γουέστ με την Adidas θα του στοιχίσει ακριβά, καθώς δεν ανήκει πλέον στο «κλαμπ των δισεκατομμυριούχων».

Ο ράπερ έχασε τον τίτλο του, αφού το δημοφιλές brand αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους, μετά τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε στα social media.

«Έπειτα από εμπεριστατωμένη εξέταση, η εταιρεία έλαβε την απόφαση να βάλει τέλος αμέσως στη σύμπραξη με τον Γε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος. «Η Adidas δεν ανέχεται τον αντισημιτισμό ούτε οποιαδήποτε άλλη μορφή λόγου μίσους», προσθέτει.

Η συμφωνία του Κάνιε Γουέστ με τη γερμανική εταιρεία του απέφερε «καθαρά» 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Η επίσημη ιστοσελίδα της Forbes ισχυρίζεται πως η αξία της περιουσίας του, χωρίς τη συμφωνία του με την Adidas, θα ανερχόταν στα 400 εκατ. δολάρια.

Αυτόματα, τα έσοδα του ράπερ μειώνονται, καθώς οι συμφωνίες του με τα εν λόγω brands ήταν αυτές που τον βοήθησαν να «χτίσει την αυτοκρατορία του» και να ακολουθεί ένα πολυτελές lifestyle.

Αυτή τη στιγμή, τη θέση του στο «κλαμπ των δισεκατομμυριούχων» πήρε η Ριάνα, με την καθαρή αξία της περιουσίας της να ανέρχεται στο 1,4 δισ. δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Video)

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού θα σου είναι πολύ δύσκολο να… γοητεύσεις!

Συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ η Τέιλορ Σουίφτ (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:57