search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:17
MENU CLOSE

Γιάννης Αϊβάζης: «Πέρασα καρκίνο όταν ήμουν 6 ετών – Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε» (Video)

13.02.2023 11:08
giannis-aivazis-new

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του όταν ακόμα ήταν παιδί μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης, κάνοντας λόγο για μια πολύ δύσκολη περίοδο την οποία θυμάται έντονα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός αποκάλυψε, συγκεκριμένα, ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 6 ετών.

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι» είπε και πρόσθεσε:

«Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”» 

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος η Ριάνα – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Super Bowl με φουσκωμένη κοιλιά (Video)

Δέσποινα Βανδή: Η… ερωτική εξομολόγηση στον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω από τη σκηνή (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά – Έγκυος η κόρη της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:13