search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:22
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Αθώος για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων – Ξέσπασε σε κλάματα

26.07.2023 17:33
kevin-spacey-1-new

Αθώος κρίθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλικές επιθέσεις, μετά από την πολύκροτη δίκη στο δικαστήριο του Southwark στο Λονδίνο.

Στο άκουσμα της απόφασης ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα. Η απόφαση βγήκε μετά από περίπου 4,5 εβδομάδες που εκδικαζόταν η υπόθεση στο δικαστήριο Southwark Crown. Οι ένορκοι ανακοίνωσαν σήμερα την απόφασή τους. Ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για τις 9 κατηγορίες που αντιμετώπιζε μετά από καταγγελίες, για σεξουαλική επίθεση, άσεμνη παρενόχληση αλλά και τη σοβαρότερη κατηγορία από όλες, ότι εξανάγκασε άτομο να προβεί σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το CNN, οι ένορκοι επέστρεψαν την Τετάρτη μετά από 12 ώρες και 26 λεπτά διαβουλεύσεων σε τρεις ημέρες και εξέδωσαν την ετυμηγορία τους.

Σημειώνεται ότι ο Κέβιν Σπέισι έχει βραβευτεί με δύο Οσκαρ, το 1996 στην ταινία «The Usual Suspects» και το 2000 για την ερμηνεία του στην ταινία «American Beauty». Ήταν, επίσης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής από το 2004 έως το 2015 στο θέατρο «The Old Vic» του Λονδίνου.

Τον περασμένο Οκτώβριο δικαστήριο της Νέας Υόρκης απεφάνθη ότι ο Αμερικανός ηθοποιός δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του Άντονι Ραπ, όπως τον κατηγορούσε ο τελευταίος. Το σώμα των ενόρκων απέρριψε τους ισχυρισμούς του Άντονι Ραπ, ο οποίος αξίωνε αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στα τέλη Οκτωβρίου 2017, στις αρχές του κινήματος #MeToo με τον καταιγισμό αποκαλύψεων για σεξουαλικές επιθέσεις στον χώρο του θεάματος. Ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του Κέβιν Σπέισι.

Διαβάστε επίσης:

Σε πύρινο κλοιό η Μαγνησία: Μέτωπα σε Βελεστίνο και Κρόκιο Αλμυρού – Στα σπίτια έφτασαν οι φλόγες, εστάλη μήνυμα 112

Συναγερμός για φωτιά στην περιοχή Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας

Πτώση Καναντέρ στην Κάρυστο: Στην κηδεία του ανθυποσμηναγού ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:15