search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Διαμαντής Καραναστάσης: Αυτοτρολάρεται για την ατάκα στη Βουλή «κάθεστε μπροστά στην κάμερα» (Video)

29.07.2023 22:51
karanastasis_plefsi

Βίντεο με την πρώτη του ερώτηση στη Βουλή για την «Πλεύση Ελευθερίας» ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Αναφερόμενος στην καλλιτεχνική εκπαίδευση, στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης χαιρέτησε τους άλλους βουλευτές και συστήθηκε.

Αφού είπε πως δεν γνωρίζει το πρωτόκολλο, ανέφερε αρχικά: «Ευχαριστώ για τον λόγο, κύριε Πρόεδρε. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πρωτόκολλο ακριβώς… Καλησπέρα κύριε υπουργέ, κύριε υφυπουργέ και αγαπητοί φίλοι. Θα αξιοποιήσω λίγο από τον χρόνο που έχω για να συστηθώ και να γνωριστούμε καθώς υπολογίζω, ελπίζω, προσδοκώ ότι θα έχουμε πολλή και σημαντική δουλειά σε αυτή την επιτροπή», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε απευθυνόμενος σε μια γυναίκα που πήγε να καθίσει στο έδρανο: «Κάθεστε μπροστά στην κάμερα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Πλεύσης Ελευθερίας», σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανέβασε το βίντεο, με τη συγκεκριμένη ατάκα στο προφίλ.

«Συνεχίζουμε για την καλλιτεχνική εκπαίδευση, για τις τομές που πρέπει να γίνουν, για τον πολιτισμό!! “κάθεστε μπροστά στην κάμερα!” 😁🤘», έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αλλού ο Γιώργος, αλλού οι παπανδρεϊκοί…

Και Φάμελλο στην κούρσα διαδοχής του Τσίπρα βλέπουν στη Χαριλάου Τρικούπη

Φουλ δραστηριότητα στο Twitter από την Καϊλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:51