search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:35
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: Σεισμό 2,3 Ρίχτερ προκάλεσαν οι θαυμαστές σε συναυλία – Ονόμασαν τη δόνηση «Swift Quake»

29.07.2023 23:45
teilor_swift

Σεισμό, μεγέθους 2,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, προκάλεσαν οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ στη συναυλία που παραχώρησε στο στάδιο «Lumen Field» στο Σιάτλ.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η σεισμολόγος Τζάκι Κάπλαν-Άουερμπαχ, όσοι και όσες συγκεντρώθηκαν στη συναυλία της κατάφεραν να προκαλέσουν σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με σεισμό 2,3 Ρίχτερ.

Μάλιστα, ο «Swift Quake», όπως ονόμασαν τον «σεισμό», συγκρίνεται με τον «Beast Quake» του 2011, όταν οι οπαδοί της ομάδας του NFL Seattle Seahawks ξεσηκώθηκαν μετά το εντυπωσιακό γκολ του Μαρσόν «Beast Mode» Λιντς.

Ο πανηγυρισμός που ακολούθησε εντοπίστηκε στο ίδιο τοπικό σεισμογράφο με τη συναυλία της Σουίφτ, δήλωσε χαρακτηριστικά σεισμολός στο CNNi.

«Το να πάω στη συναυλία της Τέιλορ στο Σιάτλ ήταν διαφορετικό από ο,τιδήποτε άλλο έχω ζήσει ποτέ. Μπορούσες κυριολεκτικά να νιώσεις το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια σου. Τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλόι Μελάς του CNNi.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Sold out η συναυλία στο Ηρώδειο μέσα σε λίγη ώρα – «Θα έχουν λυσσάξει οι “έντεχνες”»

Ελένη Ανουσάκη: «Η μαμά μου δεν με άφησε ποτέ να πάω στον τάφο του πατέρα μου»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δηλαδή, αν πάω σε ένα νεκροταφείο, θα πείτε ότι έχω πεθάνει;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:34