search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:01
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον διανομέα για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου (video/photos)

09.08.2023 12:38
thessaloniki

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου διανομέα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 50χρονο άνδρα, ο οποίος του έκανε παρατήρηση επειδή κινείτο με τη μοτοσικλέτα του σε πεζόδρομο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το grtimes,gr, ο διανομέας κατηγορείται για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο θάνατος του 50χρονου επήλθε «λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους».

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ενώ ο 50χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε την επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος: Βομβαρδισμένο τοπίο μετά την πρωινή έκρηξη – Ζημιές σε σπίτια, καταστράφηκαν αυτοκίνητα (Photos)

Καλλιακμάνης για Νέα Φιλαδέλφεια: Υπηρεσίες δεν άνοιξαν πότε τα έγγραφα – Στο καλάθι των αχρήστων το επιχειρησιακό σχέδιο (video)

Χανιά – Υπόθεση παράνομων υιοθεσιών: Στον εισαγγελέα οι 9 συλληφθέντες – Έρευνα για ύπαρξη offshore εταιρειών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01