search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Ομπάμα: «Κάνω έρωτα με… άνδρες καθημερινά στη φαντασία μου»

12.08.2023 22:27
OBAMA

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η New York Post μια παλιά και σκανδαλιστική επιστολή του πρώην αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Η επιστολή αυτή είχε γραφτεί το 1982 από τον Μπαράκ Ομπάμα με παραλήπτη μια πρώην κοπέλα του αποκαλύπτοντάς της πως τρέφει φαντασιώσεις για ερωτικές σκηνές με άνδρες.

«Αναφορικά με την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά αλλά στη φαντασία μου», έγραφε ο 21χρονος Μπαράκ στη σύντροφό του.

Και συνέχιζε: «Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ”ανθρώπινους” . Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα μου, βλέπω ότι με έχουν κάνει άνδρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο».

Η επιστολή αποκαλύφθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την πρώην σύντροφο του Ομπάμα.

Διαβάστε επίσης:

Παρίσι: Τέλος συναγερμού στον Πύργο του Άιφελ

Χαβάη: Σε σοκ οι κάτοικοι από την πύρινη «κόλαση» – Έπεφταν στη θάλασσα

Αντίποινα υπόσχεται η Ρωσία για την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:25