search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:39
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Αποθεώνει τον Τιμ Μπάρτον – «Είναι ένα υπέροχο πνεύμα, γνώρισα μια θεαματική ψυχή»

24.08.2023 16:40
belucci-new

Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον, σε συνέντευξη που έδωσε στο διάσημο περιοδικό μόδας «Harper’s Bazaar».

Η Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο έδωσε μια εικόνα από το ειδύλλιό της με τον γνωστό σκηνοθέτη, το οποίο επιβεβαίωσε επίσημα λίγες εβδομάδες πριν.

Συζητώντας για τον σύντροφό της, χαρακτήρισε τον Μπάρτον «υπέροχο». Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Βρήκα στον Τιμ [Μπάρτον] ένα υπέροχο πνεύμα. Γνώρισα μια θεαματική ψυχή».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μόνικα περιέγραψε επίσης τη φήμη ως «δίκοπο μαχαίρι» και αποκάλυψε πώς προσπαθεί να κρατήσει πτυχές της ζωής της ιδιωτικές.

«Η φήμη είναι δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί μεγάλη περιέργεια και μπορεί επίσης να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα», εξήγησε στη συνέχεια.

«Όταν δεν εργάζομαι, μου αρέσει να ζω μια φυσιολογική ζωή – πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο», μοιράστηκε η 58χρονη ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Σαρλίζ Θερόν: «Έχασα 30 κιλά σε μια νύχτα. Δεν το ξανακάνω»

Ευγενία Σαμαρά: Ψάρεψε πιράνχας στον Αμαζόνιο (photos)

Κρις Πρατ: Η χιουμοριστική του ανάρτηση στο Instagram με τα «βασανιστήρια» που του κάνει η κόρη του! (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:36