search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Alpha: Προσθέτει στο «οπλοστάσιο» του ακόμα ένα τηλεπαιχνίδι (videos)

30.08.2023 10:55
Alpha-new

Τα πάντα είναι έτοιμα ώστε ο Alpha να ρίξει στην «μάχη» της τηλεθέασης το δοκιμασμένο από παλιά, πλην όμως ανανεωμένο, τηλεπαιχνίδι «Το μεγάλο παζάρι» το οποιο θα παρουσιάζει ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός με τον YouTuber-πανελίστα Λευτέρη Μητσόπουλο.

Στο μεταξύ το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ετοιμάζει και μια ακόμα πρόταση στη συγκεκριμένη τυπολογία προγραμμάτων. Ο σταθμός εξασφάλισε τα δικαιώματα από το, επίσης δοκιμασμένο από παλιά (1961) και επαναλανσαρισμένο προσφάτως (2022) από το NBC, τηλεπαιχνίδι «Password».

Το τηλεπαιχνίδι στις ΗΠΑ έχει παρουσιαστές τους Τζίμι Φάλον και Κίκι Πάλμερ. Ο Φάλον μάλιστα εμπλέκεται στη διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού μετέχοντας σε μία από τις δύο ομάδες παικτών.

Κάθε φορά αναμετρώνται δύο ομάδες. Κάθε μια αποτελείται από έναν διάσημο παίκτη και από έναν πολίτη που δήλωσε συμμετοχή. Η παρουσιάστρια δίνει έναν φάκελο τη φορά σε κάθε ομάδα με μια λέξη. Η λέξη εμφανίζεται στην οθόνη και ακούγεται χαμηλόφωνα. Το παιχνίδι εναλλάσσεται μεταξύ των ομάδων.

Σε κάθε ομάδα, ο παίκτης στον οποίο δόθηκε ο «κωδικός πρόσβασης» δίνει  ένα μονολεκτικό στοιχείο από το οποίο ο συμπαίκτης του πρέπει να προσπαθήσει να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασης  αλλά σε καθορισμένο χρόνο (πέντε δευτερολέπτων). Αν δεν μαντέψει σωστά, σειρά έχει η αντίπαλη ομάδα. Κερδίζει η ομάδα που θα φθάσει πρώτη τους 15 πόντους (στην εκδοχή του NBC) και υπάρχει χρηματικό έπαθλο.

Διαβάστε επίσης:

Σκάι: Με εβδομαδιαία εκπομπή έπειτα από τα «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και «Το σόι σου»

Τάση ανόδου στην τηλεθέαση παρά τις επαναλήψεις – Στην «κορυφή» το «Παρά Πέντε»

Τηλεθέαση: Δυνατή κόντρα τη Δευτέρα – Επικράτησε το Mega (Πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:59