search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:28
MENU CLOSE

Γιάννης Σμαραγδής: Τύχη που είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, είναι μέγας θαυμαστής του Καποδίστρια (videos)

30.08.2023 11:41
giannis-smaragdis_new

«Οι ταινίες δεν ανήκουν σε μένα, ανήκουν στην πατρίδα» δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Γιάννης Σμαραγδής, που προανήγγειλε ότι η ταινία για τον Ιωάννη Καποδίστρια θα είναι το «κύκνειο άσμα» του πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Με τον Καποδίστρια θέλω να πιστεύω πως αν τον κάνω, κλείνω σαν σκηνοθέτης. Κλείνω. Έχω βρει το καστ και μου λείπουν λίγα χρήματα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Όλους τους ηθοποιούς τους έχουμε βρει και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Καποδίστρια και θέλω να με συγχωρήσετε για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Προς ώρας, λείπουν κάποια χρήματα, αλλά υπάρχουν καλοί Έλληνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν κι υπάρχει και μια κυβέρνηση, η οποία πρέπει να πω πως αυτή τη στιγμή είναι μια τύχη το ότι ο επικεφαλής, που είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μέγας θαυμαστής του Καποδίστρια», συμπλήρωσε.

«Ο Καποδίστριας είναι εντελώς άγνωστος. Κατάφεραν αυτοί που τον δολοφόνησαν, που κυβέρνησαν μετά και οι μέσα και οι έξω, να πουν ένα μεγάλο ψέμα για τον Καποδίστρια. Την αλήθεια του Καποδίστρια είμαι βέβαιος ότι θα την αναδείξει αυτή η ταινία» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Το κρυφό «πάθος» της Τζένιφερ Άνιστον

Έλενα Χριστοπούλου: Topless στον καθρέφτη του μπάνιου της (photo)

Στην Αθήνα ο Γούντι Άλεν για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:27