search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:14
MENU CLOSE

Σενεγάλη: Νέο πρόβλημα με Boeing κατά την διαδικασία απογείωσης – Βγήκε από την διαδρομή, 11 τραυματίες (videos)

09.05.2024 14:14
air-senegal

Έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις σοβαρά, όταν αεροσκάφος Boeing ναυλωμένο από την αεροπορική εταιρεία Air Sénégal βγήκε από τον διάδρομο κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντιάς κοντά στο Ντακάρ της Σενεγάλης.

Το αεροσκάφος τύπου B737/300 που ανήκει στην ιδιωτική εταιρεία Transair και εκτελούσε την πτήση Ντακάρ-Μπαμακό «βγήκε από τον διάδρομο κατά την απογείωση σήμερα 9 Μαΐου 2024 κατά την 01.00», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας που διευκρινίζει ότι «το αεροδρόμιο έκλεισε μέχρι να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα».

«Ενδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις σοβαρά, από τους 78 επιβαίνοντες», σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Η επαναλειτουργία του αεροδρομίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες».

«Το αεροσκάφος «ακινητοποιήθηκε» εκτός του διαδρόμου…Το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων ενεργοποιήθηκε από τις αρχές του αεροδρομίου μόλις έμαθαν το συμβάν και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν για να φροντίσουν για την απομάκρυνση και την περίθαλψη των επιβαινόντων», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Χωρίς τέλος οι βομβαρδισμοί – Αμερικανικές απειλές για «φρένο» της στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Ιταλία: Σε κατ΄οίκον περιορισμό για διαφθορά ο Τζοβάνι Τότι, πρώην «δελφίνος» του Μπερλουσκόνι

Στο πόδι κατά Μιλέι η Αργεντινή: Δεύτερη γενική απεργία ενάντια στην πολιτική του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02