search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:32
MENU CLOSE

Επιστροφή-έκπληξη για την Ανιέτα των ΑΒΒΑ – Παρουσίασε νέο single (Videos)

31.08.2023 15:53
ABBA-NEW

Η Ανιέτα Φελτσκογκ, από το θρυλικό σουηδικό ποπ συγκρότημα ΑΒΒΑ, αρχίζει και πάλι σόλο καριέρα παρουσιάζοντας ένα νέο single.

«Λοιπόν… που πηγαίνουμε από εδώ; – παγκόσμια πρεμιέρα του «Που πηγαίνουμε από εδώ;» στο  @bbcradio2  με την  @zoetheball –  συντονιστείτε την Πέμπτη, 31 Αυγούστου», έγραψε η τραγουδίστρια στη νέα σελίδα της στο Instagram, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές των ΑΒΒΑ.

Μιλώντας στο  BBC Radio 2 η Ανιέτα Φελτσκογκ δήλωσε ότι το νέο τραγούδι φτιάχτηκε με «καλή διάθεση» και πρόκειται για μια νέα εκδοχή ενός τραγουδιού από το άλμπουμ του 2013, με τον τίτλο «Α».

Ερωτηθείσα πως προέκυψε η ιδέα για ένα νέο άλμπουμ, η Φέλτσκογκ απάντησε: «Η ιδέα ήρθε ξαφνικά»…

Η 73χρονη καλλιτέχνης πρόσθεσε ότι μίλησε με τον συνθέτη και παραγωγό της Γιόργκεν Έλοφσον και συμφώνησαν να κάνουν το άλμπουμ του 2013 να ακούγεται «εντελώς νέο» και έτσι προέκυψε το νέο τραγούδι.

«Αγαπώ την μουσική. Η μουσική είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου συνεχώς. Ζω και κοιμάμαι με μουσική», είπε η Φέλτσκογκ. «Όσο έχεις την μουσική στην καρδιά σου πρέπει να κάνεις το καλύτερο δυνατό κι επειδή δεν είμαι πια τόσο νέα, είμαι ευτυχής που εξακολουθώ να έχω την φωνή μου και ένα καλό συνθέτη στο πλάι μου», πρόσθεσε.

Πενήντα χρόνια από τον θρίαμβο των ΑΒΒΑ στη Eurovision

Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε που οι ΑΒΒΑ κέρδισαν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν σχέδια να γίνει κάτι επετειακό από όλα τα μέλη του συγκροτήματος, η Φελτσκογκ απάντησε «Ποτέ δεν ξέρεις με τους ΑΒΒΑ… Δεν θέλω να πω τίποτα γι αυτό το θέμα».

Οι ΑΒΒΑ κατέκτησαν την κορυφή με μεγάλες επιτυχίες όπως το «Mamma Mia», το «Dancing Queen» και το «Take A Chance On Me» αλλά το κουαρτέτο –Φέλτσκογκ, Άννι-Φριντ «Φρίντα» Λίγκσταντ, Μπένι Άντερσον και Μπιορν Ουλβαέους- διαλύθηκε το 1982.

Ωστόσο το 2021 τα μέλη της μπάντας βρέθηκαν και πάλι μαζί στη σκηνή με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ «ABBA: Voyage», στο οποίο περιλαμβάνονταν 10 κομμάτια και πήρε θετικές αλλά και αρνητικές κριτικές.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σαρωτικό το πλήγμα του τυφώνα «Idalia» – Συγκλονιστικά πλάνα από τη θεομηνία (photos/videos)

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας – Διάδοχος ο Γκραντ Σαπς

Πρώην παρουσιαστής του Fox: «Ο Ομπάμα κάπνιζε κρακ και είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:32