search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Έβρος: Ηλικιωμένη ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει το σπίτι της στάχτη – «Κούκλα το είχα» (video)

31.08.2023 08:52
evros

Σπαρακτικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι στον Έβρο όπου βλέπουν την περιουσία τους να γίνεται στάχτη από τη φωτιά που καίει για 13η μέρα.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα ξεσπά σε δάκρυα βλέποντας το σπίτι της να χάνεται στις φλόγες «Πώς θα τα κάνω πάλι;» λέει με λυγμούς.

Η κυρία Ζωή μίλησε το πρωί της Πέμπτης (31/8) στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» και αναφερόμενη στο σπίτι της είπε: «Κούκλα το είχα».

Στη συνέχεια περιέγρψε τις δραματικές στιγμές από την εκκένωση του οικισμού Κίρκη αλλά και για την απελπισία της όταν γύρισε και αντίκρισε το σπίτι της καμένο.

«Ήρθε ένας χωριανός και μου είπε ετοίμασε τα πράγματα φεύγουμε. Με έπιασε ένας πυροσβέστης και με ανέβασε στο λεωφορείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι κακό πράγμα με βρήκε; Πάει….Τι πράγμα ήταν αυτό;» διερωτήθηκε η γυναίκα που διέμενε στον οικισμό Κίρκη του Έβρου και τόνισε «δεν είχα σπίτι το χωριό το έκανε».

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Ελεύθεροι οι δύο αστυνομικοί που παρέσυραν και σκότωσαν 65χρονο με περιπολικό

Φωτιά στον Έβρο: Συνεχίζει για 13η μέρα το καταστροφικό της έργο – Βελτιωμένη η κατάσταση στα Φάρσαλα

Άλλη μια εφιαλτική νύχτα στον Έβρο: Μήνυμα του 112 σε Δαδιά και Σουφλί να βρίσκονται σε ετοιμότητα – Μέτωπο χιλιομέτρων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:43