search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:51
MENU CLOSE

«Το Ναυάγιο»: Το πρώτο τρέιλερ για τον ελληνικό «Τιτανικό» (video)

31.08.2023 14:14
tonavagio_mega_new

Η συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας ξεδιπλώνεται μέσα από τα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», η οποία έχει θέσει στο πρόγραμμα του Mega κατά τον Οκτώβριο.

Το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της συγκλονιστικής σειράς, η υποθέση της οποίας βασίζεται, ίσως στην τραγικότερη ελληνική ναυτική τραγωδία, εκείνης με το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «Ηράκλειο», κλειστού τύπου, στα ανοιχτά της Κρήτης το Δεκέμβριο του 1966.

Ο συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου και σεναριογράφος Σπύρος Πετρουλάκης κράτησε το τραγικό γεγονός και πάνω του «έχτισε» μια ιστορία με έρωτες, ρομαντισμό και συγκίνηση.

Μια σκληρή, συνάμα τρυφερή ιστορία, με κλιμάκωση στην πλοκή της ενώ με τη χρήση του πρωθύστερου εμπλουτίζεται με ιστορίες και πορείες ζωής που θα αναμετρηθούν με το σήμερα.

Η σειρά «Το Nαυάγιο» σε σενάριο Γιώργου Κόκουβα, σκηνοθεσία Γιάννη Χαριτίδη, σκηνικά Αντώνη Χαλκιά και κοστούμια από την Κατερίνα Τσακότα, ανοίγει ένα νοσταλγικό παράθυρο στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60, ενώ ταξιδεύει παράλληλα στην πολύβουη Κρήτη και τα μαγευτικά Κύθηρα.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ3: Νέα τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα

Ισχυροί των διεθνών ΜΜΕ επενδύουν σε δημοσιογραφική πρωτοβουλία

Tα παράπονα της Βούλγαρη από τον Κασσελάκη: «Με… έφτυσε ο Κασσελάκης, πότε θα με πάρει;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:47