search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:19
MENU CLOSE

ΕΡΤ3: Νέα τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα

31.08.2023 13:45
ert3 new

Οι διαβεβαιώσεις που έδωσαν πρόεδρος ΕΡΤ και γενικός διευθυντής ΕΡΤ3 στην Ένωση Συντακτών Μακεδονίας- Θράκης, ότι δεν αλλοιώνεται ο ενημερωτικός ρόλος του καναλιού και πως δεν απειλείται από τον σχεδιασμό με επίκεντρο το ΕΡΤNews, δεν κρίθηκαν από τους εργαζόμενους στο κανάλι ως πειστικές.

Κατόπιν τούτων προκηρύχθηκε νέα κινητοποίηση την ερχόμενη Δευτέρα, 13.00- 16.00, από την ΕΣΗΕΜ-Θ, μέσω της οποίας ζητείται από την διοίκηση της ΕΡΤ να επανεξετάσει τον σχεδιασμό της «αφουγκραζόμενη την αγωνία και τη βούληση των εργαζομένων» του σταθμού.

Παράλληλα η ΕΣΗΕΜ-Θ «θα αναδείξει το ζήτημα σε όλες τις συναντήσεις που θα έχει με υπουργούς και πολιτικά πρόσωπα στη διάρκεια της 87ης ΔΕΘ και θα σχεδιάσει ενημερωτική συνάντηση με φορείς και Οργανισμούς της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας».

Διαβάστε επίσης

Ισχυροί των διεθνών ΜΜΕ επενδύουν σε δημοσιογραφική πρωτοβουλία

Tα παράπονα της Βούλγαρη από τον Κασσελάκη: «Με… έφτυσε ο Κασσελάκης, πότε θα με πάρει;» (video)

Ταινίες πρώτης προβολής: «Ανατομία μιας Πτώσης» και The Equalizer 3 στους κινηματογράφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:16