search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:46
MENU CLOSE

UFO: «Απόρρητες» πληροφορίες «βγάζει στη φόρα» το Πεντάγωνο – Στήνει ιστοσελίδα

01.09.2023 18:35
ufo-eksogiinoi-1-new

Απόρρητες πληροφορίες για τα UFO, βίντεο και φωτογραφίες, προσβάσιμες σε όλους αναμένεται να δώσει το Πεντάγωνο, που κατασκευάζει σχετική ιστοσελίδα.

Πρόκειται για τον επίσημο ιστότοπο για πληροφορίες που δημοσιεύονται από το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα [AARO], επιφορτισμένο με την ανάλυση αναφορών UAPs στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται βίντεο, φωτογραφίες και αποχαρακτηρισμένες πληροφορίες του Γραφείου ώστε να ενημερωθεί το κοινό με «όρους διαφάνειας» για τα ζητήματα που σχετίζονται με «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» (UAP, η νέα επιστημονική ορολογία για τα ATIA – UFO) και την πιθανή ύπαρξη ζωής εκτός Γης.

Παράλληλα, θα επιτρέπει σε «πρώην κυβερνητικούς υπαλλήλους των ΗΠΑ, μέλη υπηρεσιών ή εργολάβους με άμεση γνώση των κυβερνητικών προγραμμάτων ή δραστηριοτήτων των ΗΠΑ» αναφορές που αφορούν μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη. Ο ιστότοπος θα διαθέτει επίσης χάρτες παρακολούθησης των ανεπτυγμένων αεροσκαφών, μπαλονιών και δορυφόρων.

«Αυτός ο ιστότοπος θα χρησιμεύσει ως ενιαία υπηρεσία για όλες τις διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες που σχετίζονται με το Γραφείο και τα UAP», αναφέρει χαρακτηριστικά δελτίο τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

Η ιστοσελίδα αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στο φθινόπωρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους κατήγγειλε συγκάλυψη περιστατικών με εξωγήινους.

Διαβάστε επίσης:

Γνωστή Youtuber στη φυλακή με κατηγορίες για βαριάς μορφής παιδική κακοποίηση

Λονδίνο: Πολυτελές ξενοδοχείο γίνεται το στρατηγείο του Τσόρτσιλ – Εκεί εμπνεύστηκε τον 007 ο Φλέμινγκ (Photos/Video)

ΕΕ – Κορωνοϊός: Εγκρίθηκε το νέο εμβόλιο της BioNTech-Pfizer – «Η COVID-19 θα κυκλοφορεί παράλληλα με τη γρίπη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06