search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:21
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Linda Evangelista: «Διαγνώστηκα με καρκίνο 2 φορές στα 5 χρόνια» (Video)

06.09.2023 12:39
linda-evangelista-new

Την περιπέτειά της με την υγεία της αποκάλυψε η Linda Evangelista, γνωστοποιώντας ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο δύο φορές.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Fall Men’s Style της Wall Street Journal, η 58χρονη καλλονή πόζαρε στον φακό του διάσημου φωτογράφου μόδας Steven Meisel, επισημαίνοντας ότι διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο το 2018.

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου» είπε στο πρακτορείο και πρόσθεσε: «Τα περιθώρια δεν ήταν καλά και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Σκέφτομαι ότι ήμουν καλά και έτοιμη για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δεν επρόκειτο να με σκοτώσει».

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, το top model παρατήρησε ξανά ένα εξόγκωμα στο στήθος της κάτι που όπως ενημερώθηκε ήταν η επιστροφή της νόσου.

«Σκάψε μια τρύπα στο στήθος μου» είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να κάνεις ανασκαφές. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Με καταλαβαίνεις? Δεν θα πεθάνω από αυτό.

Μπήκα σε αυτή τη λειτουργία που ‘ηξερα τι να κάνω, απλώς ήθελα να κάνω ό,τι πρέπει να κάνω και να το ξεπεράσω. Και αυτό έκανα».

Πρόσφατα, ο ογκολόγος της Evangelista της είπε ότι η πρόγνωσή της είναι «καλή», αλλά το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ενθουσιάστηκε με τα νέα, ρωτώντας τον γιατρό της «Γιατί δεν είναι υπέροχο;»

Η Evangelista υποστήριξε ότι το μέλλον της είναι αβέβαιο έπειτα από την επιστροφή της νόσου, δηλώνοντας ευγνώμων για κάθε μέρα.

«Ξέρω ότι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε κατάσταση γιορτής. Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι σε ένα μέρος όπου είμαι τόσο χαρούμενη που απολαμβάνω το βιβλίο μου [Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel], τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρθει τώρα είναι μπόνους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ένας φίλος της Evangelista απηχεί τα συναισθήματά της, λέγοντας στο PEOPLE ότι το σούπερ μόντελ έχει επιστρέψει στον αστείο εαυτό της και νιώθει καλά.

«Με τη δημοσίευση του βιβλίου της με τον Στίβεν Μέιζελ, το εξώφυλλο της Vogue του Σεπτεμβρίου και τώρα με το εξώφυλλο του περιοδικού WSJ, η Λίντα βρίσκεται σε εορταστική διάθεση», λέει αποκλειστικά στο PEOPLE η φίλη της, προσθέτοντας: «Έχει περάσει στην άλλη πλευρά κάποιων μακρών και πολύ σκοτεινών στιγμών, οπότε το να μπορεί να απολαύσει την καριέρα της και όλα όσα έχει πετύχει είναι κάτι που θέλει να γιορτάσει»

«Το είχα κρατήσει κρυφό. Μόνο λίγοι άνθρωποι γνώριζαν. Και δεν είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει να μοιράζονται τα πάντα», είπε στο ρεπορτάζ. «Σκέφτηκα μέσα μου, θα το μοιραστώ μια μέρα, αλλά όσο το περνάω, απολύτως όχι. Δεν θέλω η Daily Mail να περιμένει έξω από την πόρτα μου όπως κάνουν κάθε φορά που συμβαίνει κάτι. “Η Λίντα εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά… μπλα μπλα μπλ”, τόνισε αναφερόμενη στην απόφασή της να μη μιλήσει εξ αρχής για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε επίσης:

Συριοπούλου-Πατσατζής: Παντρεύτηκε το ζευγάρι – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους (Video)

Φεστιβάλ Βενετίας: Η «Νταϊάνα» του The Crown με ξυρισμένο κεφάλι και εσώρουχο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παντρεύεται με τη Δήμητρα Βαμβακούση (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42