search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:31
MENU CLOSE

Κρις Ροκ: Έκανε ψυχοθεραπεία με τις κόρες του μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

18.09.2023 12:50
smith-rok-xastoyki-new

Στο περιβόητο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ, αναφέρθηκε η Λέσλι Τζόουνς που αποτελεί μια από τις πιο στενές φίλες του Ροκ.

Μάλιστα, η στενή φίλη του Ροκ αποκάλυψε ότι ο ίδιος ένιωσε τη στιγμή αυτή ιδιαίτερα ταπεινωτική, τόσο που χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία με τις κόρες του ώστε να μπορέσει να το διαχειριστεί.

«Αυτό ήταν εξευτελιστικό. Τον επηρέασε πραγματικά. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι κόρες του, οι γονείς του, το είδαν αυτό. Χρειάστηκε να πάει σε ψυχοθεραπεία με τις κόρες του» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η Τζόουνς δεν ήταν στο Dolby Theatre όταν «έπεσε» το χαστούκι έπειτα από το αστείο του Ροκ για την αλωπεκία της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, αλλά αποκάλυψε ότι την έκανε, «τόσο έξαλλη που ήταν έτοιμη να πάει εκεί».

«Δεν ξέρεις ότι θα έμπαινα στο αυτοκίνητό μου και θα πήγαινα εκεί. Ήμουν τόσο γαμ.. τρελή σε πολλά επίπεδα» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Shannen Doherty: «Λύγισε» στο reunion του Beverly Hills (photos/video)

Νίκος Σούλης για Κασσελάκη: «Τα Σφακιά ψήφισαν γκέι πρόεδρο και αυτό για μένα είναι επανάσταση» (Video)

Καρβέλας: Το παθιασμένο φιλί στη Βίσση πάνω στη σκηνή – «Πόσο μ@..@ς είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:29