search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:54
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη: «Με έχουν απατήσει πολλοί άντρες και τους πλάκωσα» (Video)

20.09.2023 09:26
vasia-trifilli-new

Για την τηλεόραση αλλά και τους άνδρες της ζωής της μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, επισημαίνοντας ότι της λείπει η δουλειά της.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον τρόπο με τον οποίο είχε διακοπεί το «Ραντεβού στα τυφλά» παρόλο που έκανε υψηλή τηλεθέαση.

«Στην αρχή κατηγορούσα την τηλεόραση, τώρα την αγαπώ. Μου λείπει η δουλειά μου. Θα ήθελα να μου πουν “ρε, Τριφύλλη, γιατί είσαι σπίτι σου;”. Ήταν άδικη η τόσο απότομη διακοπή για το “Ραντεβού στα τυφλά”, κανένας δεν μου είπε κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Βάσια Τριφύλλη θυμάται τους άνδρες που πέρασαν από τ ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι έχει βιώσει και την απιστία.

«Έχω παιδέψει πολύ κόσμο. Θεωρώ κακόμοιρους τους άντρες που πέρασαν από την ζωή μου. Από τον Κώστα Χατζηχρήστο θυμάμαι την απέραντη καρδιά του. Όλοι ξέραμε ότι ο Χατζηχρήστος απατά τις γυναίκες του. Μαζί μου ήταν λαμπάδα. Με έχουν απατήσει πολλοί άντρες και τους “πλάκωσα”. Έχω απατήσει μία φορά από εκδίκηση».

Διαβάστε επίσης:

Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε στη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει (Video)

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky πόζαραν για πρώτη φορά με τον νεογέννητο γιο τους

Κρις Έβανς: Εξηγεί γιατί έφυγε από το Captain America και γιατί αποστασιοποιείται από το Χόλιγουντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42