search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:55
MENU CLOSE

Καρυοφιλιά Καραμπέτη: Καθηλωτική στον ρόλο της «Φόνισσας» – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ (Video)

27.09.2023 14:17
karampeti-fonissa-new

Tο επίσημο τρέιλερ της «Φόνισσας» κυκλοφόρησε χθες, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ενώ έναν χρόνο πριν οι φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από τα γυρίσατα είχαν γίνει viral στα social media, λόγω της ριζικής αλλαγής στην εμφάνιση της Καρυοφιλιάς Καραμπέτη.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη του 1912 και την τραγική ιστορία της Χαδούλας, ενώ αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 30 Νοεμβρίου.

Γερασμένη, ταλαιπωρημένη, με μακριές πλεξούδες και μαύρα ρούχα, η ηθοποιός αποτυπώνει στο πρόσωπό της τη δύσκολη ιστορία της ηρωίδας σε μια ταινία που σκηνοθετεί η Εύα Νάθενα.

Η πλοκή

Σε ένα νησί της Ελλάδας του 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία.

Όμως επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να φανεί στη μικρή κοινωνία όπου ζει. Θύματα του ξεσπάσματός της – μικρά κορίτσια, τα οποία απαλλάσσει από το κοινωνικό και οικονομικό φορτίο που η ύπαρξη τους, ως μελλοντικές γυναίκες τους επιφέρει, αφαιρώντας τους τη ζωή.

Όλα έρχονται στην επιφάνεια και εγκαταλείπει το σπίτι της, ψάχνοντας καταφύγιο στη φύση. Όσο κι αν η ηθική της, της υπαγορεύει πως καλά έπραξε, το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

Πρωταγωνιστούν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Όλγα Δαμάνη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Νεφέλη Ορφανού: Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική όπως και μη τεκνοποίηση (Video)

Σερ: Κατηγορείται από τη νύφη της για την απαγωγή του γιου της – «Έβαλε 4 άντρες να τον αρπάξουν από το ξενοδοχείο»

Super Κική σε Λιάγκα: «Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι και να εκδίδομαι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:55