search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:44
MENU CLOSE

Σερ: Κατηγορείται από τη νύφη της για την απαγωγή του γιου της – «Έβαλε 4 άντρες να τον αρπάξουν από το ξενοδοχείο»

27.09.2023 11:40
cher-new

Η Σερ κρύβεται πίσω από την απαγωγή του γιου της το 2022, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο η νύφη της, Μαριάντζελα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2022 όταν ο γιος της μεγάλης σταρ και η Μαριάντζελα Κινγκ -γνωστή και ως Queenie από το ροκ συγκρότημα KING- προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους, ενώ τα σχετικά δικαστικά έγγραφα έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2013, ωστόσο, η σχέση τους ήρθε αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις τις οποίες η Κινγκ προσπάθησε να ξεπεράσει, επιδιώκοντας την επανασύνδεση.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πέρασαν 12 ημέρες στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Δεν πρόλαβαν όμως…

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η Κινγκ στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται το διαζύγιο, τη νύχτα της 30ής Νοεμβρίου τέσσερα άτομα μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και άρπαξαν με τη βία τον Ελάιτζα. Όπως ισχυρίζεται, μάλιστα, η ίδια, οι απαγωγείς είχαν προσληφθεί από τη Σερ…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους έξι μήνες, ο Ελάιτζα διέμενε στο φημισμένο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες, ενώ όσοι τον έβλεπαν, έκαναν λόγο για έναν άνδρα σε κακή κατάσταση και συχνά υπό την επήρεια ουσιών, κάτι που ήταν, ήδη, γνωστό για τον 47χρονο γιο της Σερ. Εκείνη ανησύχησε και προσέλαβε έναν επιστάτη για να παρακολουθεί τις κινήσεις του.

Μέχρι στιγμής, η Σερ δεν έχει δώσει τη δική της απάντηση στις κατηγορίες της νύφης της, ενώ σύμφωνα με τη Daily mail, ο Ελάιτζα αυτό το διάστημα βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, αφότου κατέρρευσε στην είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε.

Διαβάστε επίσης:

Super Κική σε Λιάγκα: «Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι και να εκδίδομαι» (Video)

Ρούλα Κορομηλά: Σπάνιο στιγμιότυπο από τα παλιά – Δείτε τη μαθήτρια με σχολική ποδιά (Photo)

Βενσάν Κασέλ: Με νέα σύντροφο στη Βραζιλία – Η τρομερή ομοιότητα με την πρώην του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:39