search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:03
MENU CLOSE

Σερ: «Η αλήθεια ήταν ότι αν δεν έβγαινα με νεότερους άντρες, δεν θα είχα κανένα ραντεβού»

01.01.2023 19:46
cher-new

Η αειθαλής Σερ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά μαζί με τον κατά 40 χρόνια νεότερο φίλο της Αλεξάντερ Έντουαρντς, μοστράροντας μάλιστα ένα τεράστιο δαχτυλίδι, πυροδοτώντας φήμες για αρραβώνες.

Η εμβληματική 76χρονη τραγουδίστρια, χαμογελούσε καθώς παρακολούθησε μια εκδήλωση με τον σύντροφο της στο πλευρό της το Σαββατοκύριακο.

«Καλή χρονιά, μπαμπά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον Έντουαρντς να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο στο Twitter.

Στο στιγμιότυπο, η Σερ φορά επίσης το νέο της διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο πρόσφατα προκάλεσε φήμες αρραβώνων όταν η τραγουδίστρια το δημοσίευσε στα social media τις γιορτές, δηλώνοντας ότι ήταν δώρο από τον Έντουαρντς.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης από την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αφού η φωτογραφία προκάλεσε πολλές ερωτήσεις από τους θαυμαστές, η Σερ εξήγησε: «Το δημοσίευσα γιατί τα νύχια μου είναι τόσο όμορφα».

Η πρώτη φορά που οι δυο τους πυροδότησαν φήμες για σχέση τον Νοέμβριο του 2022, ήταν όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι στο Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια, η Σερ επιβεβαίωσε τη σχέση τους, ενώ υπερασπίστηκε επίσης τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, γράφοντας σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Twitter, “Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΒΛΕΠΕΙ ❤️ ❤️”.

Η Σερ απάντησε στους επικριτές της για άλλη μια φορά την Πρωτοχρονιά, δημοσιεύοντας μια δεύτερη φωτογραφία της ίδιας και του Έντουαρντς να κοιτάζονται με αγάπη στα μάτια.

Πριν από τη Σερ, ο Έντουαρντς έβγαινε με την Amber Rose, με την οποία έχει έναν γιο που ονομάζεται Slash. Οι δυο τους ήταν μαζί για τρία χρόνια πριν χωρίσουν τον Αύγουστο του 2021, αφού η Ρόουζ κατηγόρησε την Έντουαρντς ότι την απάτησε με τουλάχιστον 12 διαφορετικούς ανθρώπους.

Η Σερ ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο Sonny Bono από το 1964 έως το 1975 και τον Gregg Allman από το 1975 έως το 1979. Επίσης, είναι γνωστό ότι της αρέσει να βγαίνει με νεότερους άνδρες, πολλοί από αυτούς κατά δεκαετίες νεότεροι της. Μεταξύ αυτών οι πολύ γνωστοί Βαλ Κίλμερ, Τομ Κρουζ και Ρομπ Καμιλέτι.  

«Η αλήθεια ήταν ότι αν δεν έβγαινα με νεότερους άντρες, δεν θα είχα ποτέ ραντεβού», είπε η Σερ στο PEOPLE το 2021 . «Οι νεότεροι άνδρες δεν πτοήθηκαν ποτέ από μεγαλύτερες γυναίκες. Αλλά οι μεγαλύτεροι στην ηλικιακή μου κατηγορία, δεν το είχαν με τίποτα

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης: Το παθιασμένο φιλί στην Έμιλυ Κολιανδρή στον αέρα της ΕΡΤ (Video)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αγαπούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά δεν ήθελα ποτέ να δουλεύω μαζί του

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Φέτος τα σίριαλ είναι σαν τα 200 είδη μουστάρδας στο σουπερμάρκετ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:01