search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:41
MENU CLOSE

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Φέτος τα σίριαλ είναι σαν τα 200 είδη μουστάρδας στο σουπερμάρκετ»

01.01.2023 18:03
papadopoulou_vicky

Για την άνθηση της μυθοπλασίας και τις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο των γυρισμάτων, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, μίλησε η Βίκυ Παπαδοπούλου στη συνέντευξή που παραχώρησε στο «Τηλέραμα», με αφορμή το σίριαλ του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Φέτος υπάρχει μια άνθηση της μυθοπλασίας. Υπάρχει κοινό για τόσο πολλές σειρές;

Είναι όπως όταν πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ και έχει 200 είδη μουστάρδας, αλλά βλέπεις ότι οι 3 «φεύγουν» πολύ! Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι γίνονται δουλειές με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν να γίνουν. Υπάρχει κοινό για αρκετές από αυτές, απλώς η μπίλια δεν κάθεται πια κάπου. Ο κόσμος προσπαθεί να δει λίγο από όλα, να έχει μια ιδέα. Υπάρχουν βέβαια κάποια σίριαλ, όπως ο «Σασμός», που έχουν χτίσει το κοινό τους. Αν είναι καλές οι δουλειές, ας είναι πολλές, κακό δεν κάνει. Το θέμα είναι να μη γίνονται προχειροδουλειές.

Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνονται πια τα σίριαλ;

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο γρήγορα. Υπάρχει μια σχετική πίεση να βγάλεις κάποιες σκηνές την ημέρα για να προλάβεις να ετοιμάσεις όλα αυτά τα επεισόδια. Οι καθημερινές σειρές πια προσπαθούν να ακολουθήσουν τη γραμμή του εβδομαδιαίου σίριαλ. Όταν όμως είναι πολλά τα επεισόδια και λιγότερες οι μέρες των γυρισμάτων, μονίμως υπάρχει μια πίεση για να προλάβουμε. Προσπαθούμε όμως να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αυτή είναι η πρόκληση για εμάς.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Τσαμπάζη: Η ανάρτηση για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ελένη Ράντου: Η selfie με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και οι ευχές για το 2023 (Photo)

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά 202ΔΥΟ και υποδεχόμαστε την καινούργια 202ΤΡΕΙΣ» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:37