search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Νεφέλη Ορφανού: Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική όπως και μη τεκνοποίηση (Video)

27.09.2023 12:47
nefeli-orfanoy-new

Για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο πλαίσιο του MeToo τοποθετήθηκε η Νεφέλη Ορφανού αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην ομοφυλοφιλία την οποία χαρακτηρίζει «παραβατική».

Σε συνέντευξή της στη εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός υποστήριξε ότι κάθε γυναίκα μπορεί «αν θέλει» -όπως τονίζει- να εμποδίσει τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, ενώ αναφερόμενη στις καταγγελίες που έγιναν στο πλαίσιο του metoo έκανε λόγο για «αστεία πράγματα».

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», «Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί», «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι την γάτα μου», ήταν μερικές από τις ατάκες της ηθοποιού που όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Δεν δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ αποκάλεσε «παραβατικό» τόσο το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος όσο και να το να επιλέγει να μην τεκνοποιήσει – συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και τον εαυτό της.

Οι αντιδράσεις από Μελέτη – Πετρουτσέλι

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πάνελ της εκπομπής αντέδρασε στις δηλώσεις αυτές, εκφράζοντας τ δυσαρέσκειά του με την Ελεονώρα Μελέτη να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και που θα τελειώσω. Θα είμαι παρεμβατική. Οι πεποιθήσεις της πραγματικά είναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα».

«Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα άλλης εποχής. Είναι μια γυναίκα από μια συντηριτική κοινωνία. Δεν μπορείς να πας σε ένα χωριό, να πάρεις μια θεία που είναι 70 χρονών και δεν έχει να κάνει τώρα με την κα Ορφανού και να την πείσεις ότι υπάρχει και η οικογένεια με πατέρα και πατέρα» σχολίασε από την πλευρά της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Διαβάστε επίσης:

Σερ: Κατηγορείται από τη νύφη της για την απαγωγή του γιου της – «Έβαλε 4 άντρες να τον αρπάξουν από το ξενοδοχείο»

Super Κική σε Λιάγκα: «Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι και να εκδίδομαι» (Video)

Ρούλα Κορομηλά: Σπάνιο στιγμιότυπο από τα παλιά – Δείτε τη μαθήτρια με σχολική ποδιά (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:37