Κασσελάκης για Ζαχαριάδη: «Όλοι μαζί και στην Αθήνα» - Η πρώτη ανάρτηση
Ενωτικός εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την παρουσία του το βράδυ της Τρίτης στην παρουσίαση της Ανοιχτής Πόλης του Κώστα Ζαχαριάδη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Νωρίτερα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) η Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Πόλη» και ο Κώστας Ζαχαριάδης, επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασαν τα ψηφοδέλτια της Ανοιχτής Πόλης.
Ήταν η πρώτη πολιτική εκδήλωση που παρουσιάστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση από τον Κώστα Μπακογιάννη με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε απευθυνόμενος στον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή. Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις» τόνισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Ζαχαριάδης και σημείωσε:
«Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο».
Παρών στην εκδήλωση και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα.
«Είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο και κεντρικό πολιτικό στέλεχος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη» σημείωσε.
Διαβάστε επίσης:
FT: Η Ελλάδα θα ενσωματώσει 300.000 μετανάστες εν μέσω έλλειψης εργατικού δυναμικού
Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις