search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:41
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ανοιχτής Πόλης – Θερμή υποδοχή από Ζαχαριάδη (Photos/Video)

26.09.2023 20:20
kasselakis anoixti poli

Στην πρώτη του πολιτική εκδήλωση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης Αθήνας «Ανοιχτή Πόλη» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη. Και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε απευθυνόμενος στον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή. Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις. Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο» ανέφερε σε δήλωση, κατά την άφιξή του, ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ζαχαριάδης παρέμεινε ουδέτερος στην προεκλογική περίοδο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ξυδάκης για Κασσελάκη: Ο ίδιος λέει ότι τον «φύτεψε» ο Αλέξης Τσίπρας (Video)

Όλγα Γεροβασίλη: Παίρνει «αποστάσεις» από τον Φίλη – «Σεβόμαστε το αποτέλεσμα των εκλογών»

Αποστάσεις Γεροτζιάφα από τον ΣΥΡΙΖΑ και αιχμές κατά Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:41