search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: Επίσκεψη σε εργαστήρι ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης (Video)

27.09.2023 17:40
stefanos_kasselakis_new

Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ στην Καλλιθέα επισκέφθηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας μια περιήγηση στους χώρους και συνομιλώντας με τους εκπαιδευτικούς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Όλοι εσείς εδώ «είστε στον αγώνα, εδώ πέρα χτίζεται η κοινωνία», ανέφερε συνομιλώντας με τους εκπαιδευτικούς και νοσηλευτές του Εργαστηρίου κατά την επίσκεψη του. Ενημερώθηκε για το πρόβλημα στενότητας χώρου της κτιριακής υποδομής -«πού να χωρέσετε εδώ μέσα, αυτό είναι για δέκα άτομα», σχολίασε. «Το κτίριο δεν μπορεί να είναι λειτουργικό με 85 μαθητές», «πρέπει να υπάρχει περισσότερος χώρος», του είπαν εργαζόμενοι. «Θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορούμε να βρούμε έναν χώρο, θα τρελαθούμε τελείως; Θα σας το βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα άμα θέλετε», σχολίασε. «Οι μισθοί που έχουμε τώρα είναι χαμηλότεροι από το 2010», του είπε άλλος εργαζόμενος, ενώ ενημερώθηκε και για προβλήματα ελλιπούς θέρμανσης του χώρου.

«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού» τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε την ανάγκη κάθε παιδί «να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται», ενώ επισήμανε την ανάγκη αλλάξουν πολλά. Μάλιστα, πρόσφερε τη συμπαράστασή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Εργαστηρίου, τους «ήρωες της καθημερινότητας».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια μαθήτρια του Εργαστηρίου εκ μέρους όλων των μαθητών, έδωσε στον κ. Κασσελάκη ένα γράμμα, στο οποίο του εύχονται «καλή σταδιοδρομία», με εκείνον να της εύχεται από την πλευρά του να έχει μια εξαιρετική σταδιοδρομία, προσθέτοντας: «Έχεις μπροστά σου ένα λαμπρό μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Άγρια κόντρα για την fast track αντικατάσταση μελών της ΑΔΑΕ

Σκρέκας: Δεν θα μπει διατίμηση στο ελαιόλαδο

Κώστας Τασούλας: «Περίμενα εκλογή Κασσελάκη από τον πρώτο γύρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01