search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Κέρτ Κομπέιν: Ζήλευε τον Ντέιβ Γκρολ, μετέπειτα τραγουδιστή των Foo Fighters, ισχυρίζεται ο βιογράφος των Nirvana

28.09.2023 21:29
kurt_cobain
AP

Ο βιογράφος των Nirvana, Μάικλ Αζέραντ ισχυρίστηκε ότι ο Κερτ Κομπέιν «ζήλευε» τον συνεργάτη του στο συγκρότημα, Ντέιβ Γκρολ.

Ο συγγραφέας εμφανίστηκε πρόσφατα στο podcast Rolling Stone Music Now για να μιλήσει για μια διευρυμένη έκδοση του βιβλίου του, του 1993 για το συγκρότημα, «Come As You Are: The Story Of Nirvana».

Στην αρχικό βιβλίο, ο Κομπέιν περιέγραψε ένα κομμάτι με κιθάρα που έγραψε ο Γκρολ στο τραγούδι «Scentless Apprentice» του άλμπουμ «In Utero» ως «σαχλό».

Όταν ρωτήθηκε στο podcast για τη συγκεκριμένη αναφορά του ο συγγραφέας απάντησε: «Νόμιζα ότι ήταν λίγο περιφρονητικό, ειλικρινά».

Σε άλλο σημείο του βιβλίου «Come As You Are», ο Κερτ Κομπέιν φέρεται να αποκαλεί τον Ντέιβ Γκρολ «το πιο ισορροπημένο αγόρι σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ο συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι ο αείμνηστος αρχηγός των Nirvana ζήλευε τον ντράμερ του γκρουπ που θα δημιουργούσε τους Foo Fighters.

«Νομίζω ότι ο Κερτ κορόιδευε εν μέρει τον Ντέιβ επειδή ήταν φυσιολογικός» εξήγησε ο Αζέραντ. «Ο Γκρολ είναι ένας δημοφιλής, ισορροπημένος τύπος – είναι πραγματικά. Και νομίζω ότι εν μέρει ο Κερτ τον κορόιδευε επειδή δεν ήταν φρικιό, όπως ο Κερτ. Και ζήλευε επίσης. Νομίζω ότι ο Κερτ ζήλευε λίγο τον Ντέιβ, επειδή ο Ντέιβ όντως ήταν οργανωμένος».

Το 2019, ο πρώην μάνατζερ των Nirvana, Ντάνι Γκόλντμπεργκ, είπε ότι ο Κομπέιν γνώριζε καλά ότι το ερμηνευτικό ταλέντο του Γκρολ, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να υπήρχε «ένα ίχνος φθόνου» μεταξύ των δύο.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάνης: «Η Ειρήνη Παπά ήταν πολύ πληγωμένη από την Ελλάδα» (Video)

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει για τη Vogue και μιλάει για την μητρότητα και το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ (Photos/Video)

Ο Μικ Τζάγκερ έτοιμος να μοιράσει 500 εκατ. δολάρια σε ιδρύματα: «Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται τόσα για να ζήσουν καλά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:59