ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:38
MENU CLOSE

Κέρτ Κομπέιν: Ζήλευε τον Ντέιβ Γκρολ, μετέπειτα τραγουδιστή των Foo Fighters, ισχυρίζεται ο βιογράφος των Nirvana

28.09.2023 21:29

Ο βιογράφος των Nirvana, Μάικλ Αζέραντ ισχυρίστηκε ότι ο Κερτ Κομπέιν «ζήλευε» τον συνεργάτη του στο συγκρότημα, Ντέιβ Γκρολ.

Στην αρχικό βιβλίο, ο Κομπέιν περιέγραψε ένα κομμάτι με κιθάρα που έγραψε ο Γκρολ στο τραγούδι «Scentless Apprentice» του άλμπουμ «In Utero» ως «σαχλό».

Όταν ρωτήθηκε στο podcast για τη συγκεκριμένη αναφορά του ο συγγραφέας απάντησε: «Νόμιζα ότι ήταν λίγο περιφρονητικό, ειλικρινά».

Σε άλλο σημείο του βιβλίου «Come As You Are», ο Κερτ Κομπέιν φέρεται να αποκαλεί τον Ντέιβ Γκρολ «το πιο ισορροπημένο αγόρι σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ο συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι ο αείμνηστος αρχηγός των Nirvana ζήλευε τον ντράμερ του γκρουπ που θα δημιουργούσε τους Foo Fighters.

«Νομίζω ότι ο Κερτ κορόιδευε εν μέρει τον Ντέιβ επειδή ήταν φυσιολογικός» εξήγησε ο Αζέραντ. «Ο Γκρολ είναι ένας δημοφιλής, ισορροπημένος τύπος – είναι πραγματικά. Και νομίζω ότι εν μέρει ο Κερτ τον κορόιδευε επειδή δεν ήταν φρικιό, όπως ο Κερτ. Και ζήλευε επίσης. Νομίζω ότι ο Κερτ ζήλευε λίγο τον Ντέιβ, επειδή ο Ντέιβ όντως ήταν οργανωμένος».

Το 2019, ο πρώην μάνατζερ των Nirvana, Ντάνι Γκόλντμπεργκ, είπε ότι ο Κομπέιν γνώριζε καλά ότι το ερμηνευτικό ταλέντο του Γκρολ, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να υπήρχε «ένα ίχνος φθόνου» μεταξύ των δύο.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάνης: «Η Ειρήνη Παπά ήταν πολύ πληγωμένη από την Ελλάδα» (Video)

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει για τη Vogue και μιλάει για την μητρότητα και το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ (Photos/Video)

Ο Μικ Τζάγκερ έτοιμος να μοιράσει 500 εκατ. δολάρια σε ιδρύματα: «Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται τόσα για να ζήσουν καλά»

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:38
Exit mobile version