search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:02
MENU CLOSE

Πέμη Ζούνη: «Καταστράφηκα οικονομικά δυο φορές – Έχασα ό,τι είχα μαζέψει»

28.09.2023 08:38
pemi-zoyni-new

Για τις οικονομικές της απολαβές κατά τη μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή μίλησε η Πέμη Ζούνη, αποκαλύπτοντας ότι δεν κατάφερε να κάνει περιουσία, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει ότι δυο φορές καταστράφηκε οικονομικά.

Με αφορμή την δεύτερη σεζόν της σειράς «Έρωτας φυγάς» στο OPEN, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, και στον ισχυρό ανταγωνισμό από τον οποίο διακρίνεται ο χώρος της υποκριτικής.

«Δεν έκανα περιουσία. Είμαι καλά αλλά δεν έκανα κομπόδεμα, γιατί δύο στιγμές της ζωής μου έχασα ό,τι είχα μαζέψει. Καταστράφηκα δύο φορές οικονομικά. Από ατυχία; Από λάθος επιλογές; Ξανάρχισα από την αρχή γιατί ή το ξεχνάς ή συνεχίζεις. Ήταν ένα σοκ για μένα αυτό. Όταν μου συνέβη λέω θα πάθω εγκεφαλικό; Όχι! Το ξεχνάς και προχωράς!» είπε, ενώ μιλώντας για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης πρόσθεσε:

«Έχω εισπράξει σεβασμό, πράγμα σπουδαίο. Έχω εισπράξει αγάπη, ακόμα σπουδαιότερο. Δεν έχω συγκρουστεί ποτέ με ανθρώπους στη δουλειά, πράγμα σπάνιο. Άρα είμαι πιο τυχερή από το να είμαι απλά συμπαθής. Και ναι, ανταγωνισμό έχω νιώσει μια-δυο φορές, από άντρες. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο».

Τέλος, ερωτηθείσα αν έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνά, η ίδια δηλώνει ψύχραιμη, καθώς θεωρεί ότι ο χρόνος είναι «ευγενικός» απέναντί της.

«Ήλπιζα πάντα ότι ο χρόνος θα μου φερθεί ευγενικά και θεωρώ ότι μου φέρεται καλά. Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα “ποια είναι αυτή;”. Κατορθώνω όμως να μένω γενναία ή… δειλή. Παρόλα αυτά θέλει κουράγιο! Το συζήταγα αυτό από μικρή, όμως τώρα το βιώνω. Ευτυχώς ο ηθοποιός δεν παίζει με την φάτσα του μόνο. Δεν είναι το μανεκέν που πρέπει να είναι πάντα φρέσκο».

Διαβάστε επίσης:

Τράβις Κέλσι: Η προσωπική μου ζωή δεν είναι πια τόσο προσωπική

Dior: «Η πατριαρχία είναι ξεπερασμένη» – Συνθήματα κατά του σεξισμού και των στερεοτύπων στην πασαρέλα

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Είμαστε φυγόπονοι – Θέλουμε να αλλάξει κάτι, αλλά να μην υποφέρουμε εμείς από την αλλαγή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:54