search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:02
MENU CLOSE

Τράβις Κέλσι: Η προσωπική μου ζωή δεν είναι πια τόσο προσωπική

27.09.2023 21:07
swift

Ο σούπερ σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Τράβις Κέλσι (Travis Kelce) μιλά για πρώτη φορά για την φημολογούμενη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) στο podcast «New Heights» που παρουσιάζει μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Τζέισον επίσης παίκτη του NFL.

Σημειώνεται ότι η παρουσία της βραβευμένης δώδεκα φορές με Grammy τραγουδίστριας το Σαββατοκύριακο στο Arrowhead Stadium στην αναμέτρηση των Kansas City Chiefs -ομάδα στην οποία παίζει ο Κέλσι- με τους Chicago Bears πυροδότησε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες.

Στο teaser που κυκλοφόρησε λίγο πριν το επεισόδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα δύο αδέλφια συζητούν για το νέο ειδύλλιο το οποίο έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα social media και αύξηση 400% στις πωλήσεις της φανέλας του σταρ.

«Αποφεύγαμε αυτό το θέμα από σεβασμό για την προσωπική σου ζωή, τώρα πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό», λέει ο Τζέισον στο teaser διάρκειας 21 δευτερολέπτων.

«Η προσωπική μου ζωή που δεν είναι τόσο προσωπική» αστειεύεται ο Tράβις και συνεχίζει. «Tο έκανα αυτό στον εαυτό μου, Τζέισον, το ξέρω αυτό».

«Λοιπόν Tραβ, πώς αισθάνεσαι που η Τέιλορ Σουίφτ σε έφερε τελικά στον προσκήνιο;» τον ρωτά ο Τζέισον με τον Tράβις να γελάει στο τέλος του κλιπ.

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Είμαστε φυγόπονοι – Θέλουμε να αλλάξει κάτι, αλλά να μην υποφέρουμε εμείς από την αλλαγή»

Βασίλης Καρράς: Ο αδελφός του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή – «Όλα βαίνουν καλώς, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι»

Καρυοφιλιά Καραμπέτη: Καθηλωτική στον ρόλο της «Φόνισσας» – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:00