search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:59
MENU CLOSE

Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη πρόσωπο – κλειδί – Θεωρείται ότι λειτουργούσε ως «πληροφοριοδότης» των δολοφόνων

29.09.2023 21:20
MAKELEIO_LOUTSA
Eurokinissi

Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή το βράδυ της Παρασκευής ένα πρόσωπο-κλειδί για το μακελειό στη Λούτσα. Πρόκειται για ένα άτομο 35 ετών το οποίο ήταν συνεχώς σε επαφή με τα θύματα της ομαδικής δολοφονίας.

Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας φέρεται να γνωρίζει τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Τούρκο που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων, και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσής» τους αλλά και ποιοι υποκρύπτονται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση πριν από 20 ημέρες στη Λούτσα.

Ο εν λόγω άνδρας γνώριζε για τις κινήσεις των έξι θυμάτων, για τις μετακινήσεις τους σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ φαίνεται να είχε μια σαφή εικόνα και γνώση για τον ρόλο του άνδρα που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά τη μαζική δολοφονία της Λούτσας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Θεωρείται ο «πληροφοριοδότης» των δολοφόνων αλλά πιθανόν και συνδιοργανωτής της εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε καλό σημείο και όπως έχει διαπιστώσει οι δράστες είναι όλοι τουρκικής καταγωγής. Παράλληλα έχουν συγκεντρωθεί αρκετά ευρήματα από τα κινητά.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Σε ποιες περιοχές το νερό είναι ακατάλληλο – Τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι

Λουκέτο σε ΟΑΚΑ και ποδηλατοδρόμιο λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα – Επιστρoφή ΠΑΟ στη Λεωφόρο και για τα ευρωπαϊκά ματς;

Κακοκαιρία Elias: Ανησυχία για τη στάθμη του Ενιπέα και του Πηνειού – Σε κίνδυνο πάλι ο Παλαμάς, έσπασαν όλα τα αναχώματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34