search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:19
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί έφυγε ο Νίνο για ένα βράδυ από το «Fame Story»

01.10.2023 14:18
mikroutsikos_nino

Σε μία αποκάλυψη για τον Νίνο Ξυπολιτά και το πρώτο Fame Story προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής παραδέχτηκε πως κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου της μουσικής ακαδημίας, το φθινόπωρο του 2002, ο Νίνο είχε φύγει για ένα βράδυ από το σπίτι.

 «Του έθεσε ένα ερώτημα του Νίνο, γιατί έφυγες, και λέει: “Θα το πω μέσα”. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έφυγε, είχα μείνει ένα βράδυ μαζί του. Μιλήσαμε κι εγώ προσπάθησα να τον πείσω. Τον έβλεπα ότι ήταν περίεργος και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει: “Με έχει πάρει τηλέφωνο ο επιχειρηματίας και έχω κλείσει δουλειά”. Του λέω: “Φύγε τώρα και σε καλύπτω”. Τι να του πω;».

«Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και θα είχε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου, δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή, γιατί θα του έλεγαν ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο. Η παραγωγή νόμιζε ότι απέτυχα να τον πείσω και είναι μακριά νυχτωμένοι εάν νομίζουν ότι απέτυχα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κάμερον: Η περιπέτεια στα γυρίσματα της ταινίας «Άβυσσος» που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Χρηστίδου για Μπέο: «Tο “μεγαλόψυχος” με τρελαίνει» – «Οι δηλώσεις χειρότερες από την πράξη του»

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:19