ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:10
MENU CLOSE

Αντίδραση Ζαχαριάδη για τη βόλτα Βουλγαράκη χωρίς κράνος - «Εδώ είναι, δεν προλαβαίνω βάλε-βγάλε»

02.10.2023 15:41

Την αντίδραση του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστα Ζαχαριάδη προκάλεσε το βίντεο του Γιώργου Βουλγαράκη, ο οποίος είναι υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

— Costas Zachariadis (@CZachariadis) October 2, 2023

Ο κ. Ζαχαριάδης ζητά την αποπομπή του κ. Βουλγαράκη, καθώς και την άμεση αποκήρυξή του, «δημόσια και κατηγορηματικά».

Ο Γιώργος Βουλγαράκης με βίντεο που ανήρτησε στο Τik Tok δηλώνει ότι το κράνος του το κρατάει γιατί «δεν προλαβαίνει βάλε – βγάλε…».

«Το κράνος το κρατάω εδώ» λέει και δείχνει το μπράτσο του. «Δεν προλαβαίνω βάλε – βγάλε» συνεχίζει. Και στη συνέχεια προβάλλει τη βόλτα του με το σκούτερ στην Αθήνα, αποφεύγοντας επιδεικτικά να φορέσει το κράνος, αναφέρει η ανακοίνωση του Κώστα Ζαχαριάδη.

«Ποιος τα κάνει αυτά; Κάποιος άγνωστος; Όχι. Είναι ο πρώην υπουργός, πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πλέον υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Μπακογιάννη, Γιώργος Βουλγαράκης.

Τι ακριβώς μήνυμα στέλνει ο κ. Βουλγαράκης στους συμπολίτες μας και ιδίως στα νέα παιδιά; Σε ποια οδηγική συμπεριφορά τους προτρέπει; Δεν γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο;

Προφανώς η συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Βουλγαράκη δεν αντέχει σε κριτική. Η λέξη ντροπή φαντάζει φτωχή για να την περιγράψει. Ο κ. Μπακογιάννης που καλωσόρισε τον κ. Βουλγαράκη στην παράταξή του πριν λίγο καιρό, τι σκοπεύει να κάνει; Θα ανεχτεί την παραβατική και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά του συνεργάτη του φοβούμενος μη χάσει κάποιες ψήφους; Θα κρυφτεί για μια ακόμη φορά;

Κύριε Μπακογιάννη, σας καλώ να αποκηρύξετε άμεσα, δημόσια και κατηγορηματικά τον κ. Βουλγαράκη και να τον απορρίψετε απο το ψηφοδέλτιό σας», καταλήγει ο κ. Ζαχαριάδης.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Αυγέρη: Η προνομιακή αντιμετώπιση από ξένη εταιρεία, από θέμα Γεωργιάδη σε ζήτημα που βαραίνει συνολικά την κυβέρνηση

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Ζόραν Ζάεφ

Καραόγλου: Εικόνα εγκατάλειψης και στο Καυτανζόγλειο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:10
Exit mobile version