search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:49
MENU CLOSE

Αήθης επίθεση Ζαχαριάδη σε Κασσελάκη για την εταιρία: Επικαλέστηκε την παραίτηση Αντόνιο Κόστα και τον διόρθωσε ο… Πέτσας

24.02.2024 12:24
zaxariadis_kasselakis

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της αδυσώπητης σύγκρουσης για την ηγεσία του κόμματος, που εξελίσσεται εντός και εκτός συνεδρίου.

Ο πρώην βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος έχει ταχθεί με την Όλγα Γεροβασίλη, δε δίστασε να επιτεθεί με εξαιρετικά προκλητικό τρόπο στον Στέφανο Κασσελάκη για την εξωχώρια εταιρία που φέρεται να διατήρησε και μετά την ανάδειξή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ενδεχομένως γεννά ερωτήματα προς έρευνα, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δίδει από χθες απαντήσεις πάντως.

Ωστόσο και πριν ξεκαθαριστεί αν συμβαίνει κάτι μεμπτό, ο κ. Ζαχαριάδης έσπευσε το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στο OPEN, αντί να διατηρήσει κάποια απόσταση από την υπόθεση, ακριβώς επειδή δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως, να κάνει συνδέσεις και συνειρμούς μάλλον προσβλητικούς κατά του αρχηγού (ακόμα τουλάχιστον) του κόμματός του.

Το σχετικό σημείο των δηλώσεων ξεκινά από το 11.18

Μάλιστα ο πρώην βουλευτής, αφού σημείωσε το καινοφανές, ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές», έφτασε να επικαλεστεί την ιστορία με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, ο οποίος παραιτήθηκε για μία φήμη περί εμπλοκής του ονόματός του σε ένα σκάνδαλο, «επειδή δεν ήθελε να λερώσει ούτε το όνομά του, ούτε το κόμμα του».

Εκεί ακριβώς τον διέκοψε για να τον… διορθώσει ο Στέλιος Πέτσας, o οποίος επισήμανε ότι επρόκειτο περί συνωνυμία, κάτι που αναγνώρισε και ο κ. Ζαχαριάδης.

Ουσιαστικά με την επίκληση του παραδείγματος αυτού το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα ήταν καλό να παραιτηθεί και ο κ. Κασσελάκης μέχρι να διαλευκανθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση!

Στη συνέχεια κινήθηκε στο ίδιο κλίμα και ύφος, αφήνοντας να αιωρείται ή και να το υπαινίσσεται σαφώς ότι ο κ. Κασσελάκης είναι εκτεθειμένος.

«Είναι λογικό ως Αμερικανός πολίτης να έχει συμφέροντα και στο εξωτερικό, αλλά θα έπρεπε ο ίδιος και οι συνεργάτες του να του εξηγήσουν. Δεν λέω ότι υπάρχει κάποια πρόθεση. Αλλά κατά μείζονα λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε πάντα για το ηθικό πλεονέκτημα, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να γνωρίζουμε. Ιδίως όταν θέλουμε να γίνουμε πρωθυπουργοί» ολοκλήρωσε το δηλητηριώδες σχόλιο ο κ. Ζαχαριάδης.

Διαβάστε επίσης:

Καταριανός πρέσβης στην Ελλάδα: Βούληση του Κατάρ για ενίσχυση και διεύρυνση των σχέσεων με την Ελλάδα

Βασιλειάδης: Θα πρέπει ο χώρος μας να μάθει να ζει χωρίς «πατερούλη»

ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε LIVE την 3η ημέρα του συνεδρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28