search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Δεν βιάζεται ο Δούκας – πρώτα η ΚΕΔΕ και το έργο στην Αθήνα και… βλέπει για την κεντρική πολιτική σκηνή

28.02.2024 06:03
doukas 654- new

Μην περιμένετε άμεσα μεγάλες πολιτικές κινήσεις που να υποδηλώνουν φιλοδοξίες πέραν του δήμου της Αθήνας από τον Χάρη Δούκα.

Όσοι εμπλέκουν τον δήμαρχο σε σενάρια πολιτικών εξελίξεων πρέπει να έχουν υπομονή.

Ο Δούκας θα εστιάσει την προσοχή του σε δύο πεδία και μετά μπορεί να συζητήσει, εάν προκύψει, οτιδήποτε άλλο. Αλλά σε βάθος χρόνου. Ενδεχομένως πολύ βάθος. Άλλωστε δεν έχει τέτοιο άγχος ο ίδιος – περισσότερο έχουν μάλλον άλλοι.

Τα δύο πεδία λοιπόν είναι ο δήμος της Αθήνας και η ΚΕΔΕ.

Γνωρίζει ότι οι Αθηναίοι τιμώρησαν με σκληρό τρόπο τον Κώστα Μπακογιάννη για τα λάθη του στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης. Δεν θέλει να πάθει το ίδιο. Άρα οφείλει και θέλει να παρουσιάσει απτό έργο.

Στην ΚΕΔΕ, θα είναι υποψήφιος για την προεδρία εκπροσωπώντας τη μειοψηφούσα πλευρά βέβαια, καθώς η ΝΔ διαθέτει άνετη πλειοψηφία. Αλλά από τη θέση αυτή θα εκφράσει την εναλλακτική της δεξιάς, αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αναμονή λοιπόν. Έχει δρόμο ακόμα η συγκρότηση μίας ενιαία προοδευτικής παράταξης, στα σενάρια για την οποία, εμπλέκουν κάποιοι και το δικό του όνομα…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Έκπληξη με Ιφιγένεια Μουμτζή στο νέο think tank – Ποια είναι η απόφοιτος του LSE

Νίκος Μωραΐτης για Αλέξη Τσίπρα: Επιχείρησε να διώξει έναν σταρ του Χόλιγουντ και να δώσει το κόμμα σε μία θεία απ’ το χωριό

Τα χρόνια πολλά Μητσοτάκη στον Ερντογάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:57