search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Γιάννης Ιωαννίδης: Όταν «λύγισε» on camera σε βράβευση του Άρη

04.10.2023 19:04
Iwannides_4_10
Screenshot youtube

Μπορεί να ήταν γνωστός και για τα ξεσπάσματά του ωστόσο ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε και μια ευαίσθητη πλευρά. Ήταν αρχές Φεβρουαρίου (02/02) του 2019, στο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο, όταν το “Nick Galis Hall” αποθέωνε τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο «Ξανθός» τότε έκρυψε το πρόσωπό του μπροστά στην κάμερα γιατί δάκρυσε από συγκίνηση.

Περίπου 5.000 φίλοι του Άρη αποθέωσαν τη χρυσή ομάδα του ’79, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να κάνει μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο “Nick Galis Hall”.

Ο θρυλικός προπονητής των Θεσσαλονικέων ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Με δάκρυα στα μάτια, φόρεσε την φανέλα του Άρη με το Νο79, για την χρονιά που ουσιαστικά ο σύλλογος άρχισε την «αυτοκρατορία» του στο ελληνικό μπάσκετ.

Η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος τον έκανε να «λυγίσει» και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όπως συνέβη και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγο αργότερα.

«Υπάρχει αμοιβαία αγάπη. Συγκινήθηκα σήμερα. Μετά από 49 χρόνια, η ομάδα αυτή έφερε το πρωτάθλημα εκτός Αθήνας», κατάφερε να πει, πριν δακρύσει ξανά…

«Άρης για πάντα» δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, προσθέτοντας: «Πρωταθλητής είναι ο κόσμος του Άρη», και εκείνη τη στιγμή η αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας ήταν χαρακτηριστική.

Διαβάστε επίσης:

Hellenic Train: Ακυρώνονται τελικά δρομολόγια του Προαστιακού λόγω της νέας βλάβης στην τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ – Νέα ανακοίνωση

Γιάννης Ιωαννίδης: Οι εκρήξεις, τα γούρια, οι ατάκες και το… σακάκι του θρυλικού «ξανθού» (Videos)

Αχιλλέας Μπέος: Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του για απάτη κατά Δημοσίου, απιστία και παράβαση καθήκοντος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:03